Hari Yang Kacau..~

hi..hari ni aku rasa macam tak selesa dengan kedudukan aku sebenar..

Perubahan dari satu tempat ke tempat lain..hijrah ??maybe..

Rasanya setiap perubahan yang kite buat akan beri pengalaman untuk masa akan datang..

Dari pengalaman ni la kite berhati-hati & belajar proses kehidupan and etc..

Aku rasa pengalaman sebelum ni tak cukup kuat/kukuh untuk aku lengkapkan diri aku dengan sebaiknya..

Kadang-kadang aku rasa aku tak bole bagi yang terbaik untuk semua orang disekeliling aku..:(

I need somebody guide me..:(

Kadang-kadang kite pergi tempat lain tak sama macam tempat asal kita..tapi..dun aspect me know everything..i need help!~

Rasa down sekejap bile hari ni aku tak dapat puaskan hati my officer, my boss..rasanya kalo aku ni kerja swasta aku lah orang paling di kecam sekali kat situ sebab tak menjalankan tugas dengan baik..:(

Apa aku tak cukup bagus untuk menjadi seorang PA yang baik?


1 comments:

misaki said... [Reply to Comments]

kt malas nak cakap sbenarnya, tp ko memang sorang PA yang baguzz....
memang kita tak le nak puaskan ati semua orang, jadi wat la ape yang kita rasa paling baik...:p