Semangat untuk Haizi

Mm...mata ngantuk..tapi..takleh tido..cume skg ni kedengaran dengkur suami aku..

Penat agaknya die..selepas apa yang dialami hari ni..ada masalah dengan kerja katanya..dengan balik meru..dengan exam esok..(gud lucx syg)..:)


'Sayang..orang sentiasa di sisi sayang..walau apa terjadi pun..semuga sayang sabar dengan dugaan Allah..ada hikmah disebalik semua ini..jangan patah semangat..'


Esok hari sabtu..21.02.2009...nak buat apa erk?selalu mcm ni tau..


Asal weekend je mesti tak tau nk wat apa..balik meru..balik melaka..takpun habiskan masa bersama adik2 aku..mm...??


Tgk wayang?shopping?gunting rambut?tengok tv?mana satu nieh??arrghhhh!!



"Habiskan masa anda bersama orang tersayang"



2 comments:

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

tq sayang coz selalu support b.. mwahx!!! doa2kan lah yerk.. ;)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

woit..kalau xtau nak wat pe ko tlg la jage aqeef..kate nak jadi part time babysitter..hahahahha...