Sikap Buruk Sangka

Elo..hari ni mood n hari aku berjalan dengan lancar dan jayanya..keke..

Cume muke aku jer yang semakin terbakar akibat bermandi-manda di Desa Water Park..

Napela aku kene teruk..!dugaan..dugaan..pedih sgt..:(

Pasal hari tu tibe-tibe emo la pulak..Maybe aku kot yang cepat melatah, terasa, sensitive..

Ape pun tq kepada sesiapa yang pernah terasa dengan sikap/diri aku..

Rasanya aku silap menilai orang..orang yang kite sangka mcm tu tak mcm tu pun hari ni..haha..sory babe!tp who know..hari yang lain..lain pulak ceritanya..

Neway..i alwiz berharap hari esok semakin lagi baik dari semalam..mish my hubby so much!!~

chow~

3 comments:

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

i mish u too syg!! mwahx!!!
morale of story: don't jump into conclusion..u've learned a good lesson.. :) luv u!

shinnaz said... [Reply to Comments]

tq syg!!~

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

tu la lain kali nak mandi tu kene beringat..heheheh.pastu jgn cepat buruk sangka ngan orang..especially aku..hehhe