Frens :)

Sebut tentang kwn..aku teringat kt kwn2 aku mase study dulu..

Ade jugak kawan yang lain..tapi disebabkan diorang ni je yang byk aku habiskan masa..org kate mcm susah senang bersama la konon..haha...padahal kteorg susah wt hal sendiri jer..sng je share ramai2..hehe...

Rroll call...(ala-ala Bring It On)hehe...

Oya~

kenal die mmg lama dari yang lain..since 2004..mase tu kat Unisel lagi..then masuk Poli 2005..jumpe die lagi..n terus jadi kawan..Oya mmg pandai masak..mak die masak lagi sedap..hehe...sotong masak goreng cili padi..mmg sedapppppp...oya stay kat Rawang..now study lagi kat Politeknik Pahang..die mmg cumels..hehe..

my frens : moon..oya..n me...:p
Moon~

hah..ni lagi sowg..kiteorang jumpe pun kt Politeknik..frens kepada oya..kiteorang classmate time study..mmg besh gile kawan ngn moon..now keje kt NTV7...glamor taw..hehe..(ade tiket lebih² tu ingat la kiteorg ni..) satu je aku boleh ckp pasal kwn aku ni..die mmg baik..+ve thinking..soft spoken..n paling slim di antara kiteorang..hehe..:p

my frens : munira omar

Finas~


Finas classmate time Poli dulu...suke menyanyi..hehe..teman tido aku time kat poli dulu..hehe..(katil sebelah-sebelah..) wargghhhh...:) rindunyer time study dulu..


my frens : shafinas kadir

Bee..


hehe..ni pun kawan time study dulu..antara kiteorang diela mcm ketua ar konon kalo wt assigment..hehe..pastu kiteorg tiru die..haha..ibu kiteorang ar time tuh..haha..neway die baik..cumels gaks ar..hehe..thanx 4 bb sudi n banyak kali hang out ngn kite time bosan2..karaoke..selalu jumpe coz die keje kt Putrajaya..yang lain tu sume jauh..:)


my frens : norbibi hazwani aka Bee

Janet~

yang ni walaupun cousin aku..die la kwn paling best!!share cerita..sporting..g shopping..cume pas kawin ni jarang kua da..sbb husband aku mesti nk ikut kalo kiteorg berfoya²..haha..besh..!

my frens : Jana

Apepun..sume kawan² aku sayang..walaupun kuantiti kawan dlm hidup aku tak banyak..tapi aku tetap enjoy ngn cousin, adik² aku..family..husband n kawan² aku yang sedia ada..pada aku kawan byk mne pun..tp satu pun tak lekat kt kepala pun payah gaks..hargailah kawan yang kita ada..~


Lagi aksi-aksi lain...

time konvo..senior ar konon..yerkk..!!:p


wif finas..time perjumpaan asrama...ntahpapentah


time diner..mcm g kenduri jer..haha..

jana..di Langkawi..


rehearsal konvo 2007 ..:)


2 comments:

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

kawan paling besh sebenarny b la kan.. :P

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

shinnaz..pesal ko nmpak gem**?
hehehe..jangan mare...