GUESS Bracelet Watch

Petang tadi aku balik pergi Alamanda dengan Iza dan hubby..
teman Iza(mak buyung) beli Mc Donalds and Big Apple..
sambil tu aku pun boleh tapau tok dinner..
Tak tau nk mkn ape..

jalan punyer jalan hubby ajak pegi Parkson..
(mungkin die tgk wife die asik jam..jam..jam..naik boring kot..hehe)

Sampai kt Parkson..
pintu masuk pun tak lepas..
aku da nampak jam tu takde da..
maknenyer ade org beli...!!
wargghhh...tensionnyer aku...sedih betul la..

Aku terus g Burger King tapau apa yang patut..
Pas beli terus balik..bosan..sedih..!!tak nak cite pasal jam...

Belum sempat aku sampai uma..fon aku berbunyi..
numba yang aku tak kenal..so..angkat jela..
Officer aku Mr D...
tanyer status surat yang di minta oleh Mr. I..
Big Bos no. 1.. aduhh.. peningnyer..

Diorang ni kn..keje tu bukan aku start dari mula..
so aku tak tau n aku tak simpan apa-apa..
ape aku nk jawab untuk status surat? mne surat tu pergi..?
ape tindakan selanjutnyer..?ingat aku buat ke dari dulu..

Dengan bos lama aku dulu..cerewet2 die pun..
keje die..die tau buat..(mmg la org kate..
kite kene bersyukur dgn ape yg ada..da dapat bos baik..
nk lagi baik pulak..hah..ko hambik!)

Pastu Big Bos no. 2 laks...marah aku..nape tak bagitau awal2?
Helo!!sume orang ade keje..
tak kan nk paksa orang untuk layan kite untuk dapatkan apa kita nak..
saba okey Mrs. Z...
aku tau aku takde keje semasa ketiadaan ko..
b***h

Panas betol la...Last2 aku membebel ngn Iza n hubby..
(diorang pun cam layan tak layan..hampeh!)
Aku memang takde mood langsung..!!
sampai uma..lif rosak!!
ape benda la maintenance ni buat..
asik rosak jer..!!

Masuk uma campak beg..
terus bukak tv..
nk tgk Spa Q(luv Qistina..cun giler..)

"boleh amikkan b air sejuk??" suara suami aku...
"mm..jap yer.."aku jawap

Tengah nak amik air sejuk dalam freezer..
aku nampak satu kotak..(dalam hati..ape bende ni..)

Secret Recipe??ye kot..sebab hari tu aku beli cake..tak mkn2 lagi..
Tapi asal kaler die lain..(kata aku dalam hati..)
mm..kaler hijau..bentuk pun lain macam..
argggghhhhhh!!!tq syg...!!

red box???(aku da boleh agak da..)


tadaa....alahai sayang..ni yang buat org sayang sgt kt b!!


time tu perangai aku mcm ape ntah..terlompat2..
suke..gembira..nak nangis pun ade..
1st ter suprize mcm nie..haha...tq sayang..:)


8 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

ska la tue....

Anonymous said... [Reply to Comments]

da pakai ke jam tu ari ni?hahaha

shinnaz said... [Reply to Comments]

Anonymous Anonymous : ske la..tapi die lain cket ngn jam yg i nk tuh..hehe..apepun..ske jer..org da bg tak baik la tolak..

shinnaz said... [Reply to Comments]

Anonymous : haruslah terus pakai..:p

Anonymous said... [Reply to Comments]

u r so poyos u know... nk request kt ko la bg aku nti time aku pnye bufday, blh??

shinnaz said... [Reply to Comments]

Anonymous :

elo!poyo ker?standard ar..dari u tak poyos..haha..boleh blah!haha..beli ar sendiri..:p

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

huhuhu..bestnyer shinaz dapat jam..i pon nak jugak...tapi i xdapat pon..pastu bab membebel tu sowi arr beb...bukan xnak layan, tp nak suh ko tu cool down...hehehhe

aanthegenie said... [Reply to Comments]

hee...bestnyer...nak jugak,nak jugak..!! :)