Holiday@Teluk Kemang

Sabtu lepas..aku, haizi, family aku, achik family & k.no family holiday kt Teluk Kemang, Negeri Sembilan...beshnyer!!mandi2..bbq..mmg takleh lupe.. bile ingat2 mandi manda dekat pantai n pool..besnyer..rase tak nk balik jer..wahaha..

Sebelum aku pergi ke sane lagi aku da ready dengan Banana Boat..untuk melindungi kulit aku dari menjadi udang bakar.. tak mau kenangan di Desa Water Park menimpa aku lagi..ceh!!

Sabtu pagi-pagi lagi aku da bgn untuk menyiapkan diri..then tunggu cousin aku dtg..diorang sampai terus gerak g sne.. sampai je kt sne..adik aku yg bongsu tu..terus mandi kolam..tak panas ke adah oii..! petang cket baru aku join..hehe...

Mmg besh gile..kiteorang ade pertandingan terjun..wahaha..paling sporting..cousin aku n my aunti..achik..hehe.. untuk k.no usaha tangga kejayaan..next time..bole terjun lagi..hehe..
Thanx to my hubby bawak we all pergi holiday kt sne..especially umi..gembire sungguh umi ku itu..haha...next time kite g tempat lain @ tempat yang sama gak..??keke..

kolam ni la aku swimming tuh..besh..walaupun tak dalam sgt..haha..

pemandangan yang nyaman dan segarrr...;p



bilik tido...lawa towel die..kaler2



0 comments: