Pan Cakes Durian

2 hari aku tak pergi kerja..tak tau ape kene ngn aku..hari ni baru start keje..2 hari ni muntah2..pening..loya..ni sume gara durian pancakes..bende ni adik aku yang ajar makan..



Pan cakes durian..sedap gile sebelum kejadian buruk menimpa aku..huhu..


kedai die masih tak banyak lagi..kt BB satu, kt Mid Valley satu..balik PD hari tu aku terus pujuk2 husband aku suoh beli durian tu..beli tak hengat..6 pax sekali..hehe..


balik keje hr Isnin, 02.03.09...

6.00 petang

aku terus ngadap bende tuh..telah 6 ketul terus..pastu minum milo..ee...

15 minit kemudian..6.15pm la kan...

aku loya2..g klinik..doc ckp stress..wahaha...memanjang stress je aku nieh..:p
balik je dr beli diner..aku terus m****h...byk giler..separuh air dr badan aku pun keluar..lemah jer..mlm tu husband aku diner sorg2..haha..sian syg..n kempunan jgk kt aku..nk mkn ikan siakap sweet n sour+honey dew..tak lalu..(kalo husband aku sian kt aku mesti di bawak aku g mkn ikan siakap..aku nk tunggu jer..;p)

selang 20 minit...

m****h balik...ya Allah...sakitnyer..dengan perut aku tak berapa nk sedap nie..macam ade angin tapi takleh nk kua..keadaan aku berlarutan smpai pukul 3 pagi...


Selasa, 03.03.09

12.30 tengahari

husband aku tak keje..temankan aku..tapi petang ade meeting...so..haizi hantar aku ke rumah umi..sampai kat rumah umi, umi masakkan bubur..nyum..nyum..mkn dgn ikan masin..pergghhh sedap giler..terliur la pulak..~

4.30 petang

macam da oke..aku pun keluar ngn adik aku g klinik..balik tuh singgah beli jagung yang paling sedap kt Meru..haha..habes je jagung tuh..aku da start pening da..aku tido jer..sampai mlm..

9.30 mlm

Haizi ajak balik rumah coz esok keje..sampai umah terus tido..bentang toto kt luar..campak bantal..terus tido..


Rabu, 04.03.09

6.15 pagi

Kepala aku pening giler..sakit smlm tak kebah lagi..husband aku ajak g klinik lagi..aku tak nak..!!
sebab ubat yang doc bagi semalam tak abes lagi da nk pegi..aku amik keputusan aku amik EL untuk hari tu disebabkan keadaan badan aku yang memang tak mengizinkan aku pergi keje..sepanjang hari tu..aku tgk tv, mkn Honey Star ngn tgk hamster aku main/tido..bosannyer...

6.30 petang...

suami aku bawa balik Mc D untuk aku..thanx syg..~


Untuk suami aku..terima kasih jaga aku sepanjang aku sakit/tak larat nk bangun..nk wt keje..kesian kt husband aku..kene bgn pagi2 buta buat air oren..haha..syg kt haizi!!mwahxx!!~







0 comments: