suprize?

hari ni kononnyer aku nk g tgk muvie sowg² la..
tak nak ditemani oleh sesiapa pun..
nak jauh dari hubby la konon..(aku booked tiket muvie sorg )

bile tibe harinyer..aku macam malas je nk pegi..
sakit badan la..mcm² alasan..


aku : b..org nk g tgk muvie tau..Knowing kt Alamanda..
hubby : mm..tgk ngn spe?
aku : sorg jer..(sebenanyer aku malas..jomla teman aku..!!)
hubby : mm..boleh..sbb b ade meeting petang nie..
aku : btl ker ade meeting? (hubby aku bukan leh caye..meetingla sgt)
hubby : betul la..nanti b forward emel panggil meeting..
aku : ok!(alahai..mmg tgk sorang la nie..)

tgh dok pikir² nk pegi ke tak nak..huhu..

emel masuk..


Mohd Haizi Mohd Khair<--suami saya yang paling sayang!!~

Plz make sure all report will be completely sent to me at least 8pm today.

En.Ibrahim / En.Maslan / En.Haizi..

Need your cooperation to come to my office at 5pm today to discuss about TMpoint Kuala Lumpur Annual Dinner 2009. Tq

ZAKARIA BIN AYOB
STATE BUSINESS MANAGER
TMPOINT KUALA LUMPUR
TELEKOM SALES AND SERVICES SDN BHD

WINNING TEAM, ONE COMPANY MINDSET

mm..kene pergi nie..haizi mesti balik lambat..nanti minta ambil kt sne..

jap!jap!

MALAS la..nak tunggu bus lagi..muvie pukul 8pm..2 jam lebeh dok sne..

aku : b..org ingat malas la nk pegi..
hubby : nape?pergila..
aku : takper..org malas nk pegi..burn je la tiket tuh..
hubby : ala..pegila..<--time ni curige jer..
aku : tak nak..nk balik awal..penat!! (cofirm aku tak nak pergi!!!)
hubby : abes tiket b ni sape nk tgk??
aku : hah??b beli jugak erh..??
hubby : yerla..siap duduk sebelah lagi..
aku : kate ade meeting?
hubby : tipu jer..

tettt!!!kantoi..

so..moral of d story iz..suami saya suke suprize kn saya tapi selalu tak jadi..:p haha..yes!!yes!! konon la..

nk wt surprize..nanti bile aku da g tgk muvie..die ade sekali la.. tak terkejot pun..haha...

ape la sayang nie..
siap ade emel lagi nk tipu..bgtau bos b..!!:p


6 comments:

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

alah korang ne..sorang cmne sorang cmtuh..heheheh..suprise la tuh...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ala..biase la tu..aritu aku ajak laki aku tgk fast n farious 4 sbb tgk iklan kat tv tu..

aku : jom g tgk fast n farious 4
laki aku : bis tu aqeef camane..
aku : ala..suruh je shinnaz jage..(hahahaha)
laki aku : ish..xyah la..nanti abg beli cd je la..kite tgk kat umah je
aku : (jeling sambil wat muncung)

shinnaz said... [Reply to Comments]

babeieza: aku rasa gadoh² ar buat syg..

haizi: knkn syg??:p

ummiaqeef : ko dikecualikan..haha..
sbb ko ade babe aqeef..nanti kalo aku ade babe pun mesti aku tak tgk..kalo nk tgk hantar uma ko/iza/mak aku..:p

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

ye la gado buat sayang..tp pasne ko kene insaf..jgn nak gado lg..heheheh..jadi isteri mithali...

ewah2 sukati nak anta anak ko kat umah aku, kan aku da penah ckp kat ko..nti aku suh ko jaga anak aku...luper ker??kikiki

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

heheheh..... :P spoil lah xjadi nak surprise.. waahahhaa..

shinnaz said... [Reply to Comments]

haizi: takper..best jer..:P

iza : boleh blah!