Trip to Langkawi again!!

Sekali lagi...aku akan pergi ke Langkawi...!!! (2-4 April 2009)

Langkawi = Cantik

Mm..kali ni aku pergi ngn beshfwen aku..finas ngn cik bee..mesti lagi sronok..(jgn sronok sgt nti berduka aku kt sne..mintak simpang!)..

Diorang ni roomate aku time study dulu..ade 2,3 orang lagi..yang lain tu tak sempat nk contact coz..al maklumlah kwn² aku tu sume berkerjaya..:p

nk plan ni pun fenin gile!!nk booked flight..nk cari hotel..nk tetapkan masa btl2 free...tu lagi pening..ade je tak kene..


Finally..


kiteorang berjaya gak menjalankan misi 2009 nie..haha..

actually..lama gile aku tak jumpe diorang nie..finas aku jumpe last time kawin hari tu..bee..selalu gaks ar jumpe coz die keje kt snie jer..

meet my frens : bee bee & finas..

eeeee...tak sba rasanyer...macam2 nk buat kt sne nti...g pantai..g shopping..hehe...

Time ngn haizi dulu besh jgk..tapi time tu pergi mestila ala-ala honeymoon..(husband + wife)...tapi kali ni...ngn beshfwen aku...e...tak dpt nk bygkan..seronok ke..hambar ker..biase² ker..hehe..harap2 we all enjoy!~


Kali ni ala-ala Girls Days Out la konon..hehe..


Thanx to my hubby izinkan aku pergi bercuti-cuti dengan kawan-kawan aku..(spe kate kalo da kawin takleh enjoy...?)

Sume da ready...tiket..hotel....tinggal bawa diri je..semuga holiday kali lebih seronok dan meriah!! dan aku selamat pergi dan pulang dengan selamat..amin...



p/s: mesti beli beg tarik, benda yang lekat² kt freezer tu..mm..tu jela keje aku..haha..



0 comments: