Came Bacx from Langkawi~Part I

Sabtu lepas..4hb April 2009 balik dari percutian..hehe..beshnyer..tak nak balik rasenyer..tapi hubby aku panggil2 aku balik..haha...:p

Dalam pukul 12.39pm aku sampai kat LCCT..perghh..1st time g LCCT..n 1st time naik Air Asia..

untuk Air Asia..perbaiki lagi perkhidmatan anda..:)

hubby aku amik kat LCCT..dari jauh aku da nampak die..rindunyerr...

kat Langkawi kali ni..aku tak banyak shopping..cume jalan-jalan jer..

Trip kali ni aku menginap di Federal Villa, Teluk Kedawang..

1st day

pergi jalan-jalan tepi pantai...

pemandangan daun-daun hijao..

tak lupe juge puan blog n her sista..fynaz..

pastu kiteorang buat aktiviti menyopping..harusla pergi sne beli choc..tak luper juga ikan bilis umi aku..malam seperti biase..dinner..ala-ala western..nyummmyyy..

2nd day
aku n adik aku buat island hopping..pakej RM55/person..siyes giler besh..!teruja beb!tak sangka ada tempat macam nie..btl ker ade?tapi mmg nyata dan jelas..ada tempat nie..ni la ciptaan Tuhan..







2 comments:

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

hahahaha..dah tau dah ko memg xnak balik...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

betul ke rindu??? berlakon je tu..