Came bacx from Langkawi~Part II

Island Hopping




Orang kate..kalo nk mengandung..pergi kt snie..tapi ni bukan tujuan utama aku pegi snie..haha..aku n my sista buat island hopping..pergi TDB nie..kiteorang kene naik boat pegi kt situ..




welcome Tasik Dayang Bunting


direction to TDB..


catfish massage (geli gile bile die gigit kaki)


me n my sista..

siyes la pergi tempat ni mmg memenatkan..pakaian aku memang tak sesuai time tuh..ingtkan 'melawat²' jer..rupenyer..panjat bukit..masuk tasik..aduhaiii...orang mandi..kiteorang tgk jer..tapi takleh tahan kiteorang masuk jer..balik basah²..hehe..


pastu kiteorg buat activity eagle feeding..gile besa helang dier..gemuk² lak tu..


pastu kiteorang g tempat nie..siyes tempat ni mmg besh giler..dalam keadaan pulau langkawi tuh..aku ingatkan Cenang paling cantik..rupenyer..ni lagi cantik!!teruje gile..



kali nie..gamba aku tak banyak pun.. camera??adik aku pegang..pastu tangkap gamba sendiri..takpun aku tolong amikkan..kalo bawak haizi..mesti die amik gamba aku tanpa aku suruh..tgk jela gamba adik aku..haha..



3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

x kena sunburn lg ke? hahahaha...

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

hahha..mesti die lumur sunblock banyak2..sebab ko bawak adik ko la gambo die banyak...

shinnaz said... [Reply to Comments]

rosie: kene ar..korang tak nmpak muke aku gelap nie..tak prihatin tol la..:p


iza: sunblock bawak..tapi tak sempat nak pakai..haha..adik i memang ske begamba!she think she hot than me..haha..