Dinner?



tersangat la cantik...


cantik lagi..~



Adakah saya memerlukan ini semua..Say No To Shopping..haha~



kasut ni sangat cantikkk~


atau haruskah saya memakai long dress sepanjang ini?? (siape nk tarik kain tu..?)


atau jadi mcm nie??

atau canie??

semua di atas adalah mengarut!!haha...


p/s: tengah menunggu..n still menunggu dari hubby..hehe..jeng..jeng..!



14 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

kasut guess tu lawa la..:p

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

~lalalala~

shinnaz said... [Reply to Comments]

Anonymous : tulah..tapi hubby saya kate..pakai kat kaki jer..biase² jer..haha..

p/s: mmg lawa..sangat!

shinnaz said... [Reply to Comments]

Mohd Haizi bin Mohd Khair : sila baca ayat yang last..dun forget..haha..


p/s: serba salah sangat nk meminta-minta ni..tapi apakan daya..menggembirakan hati seseorang mulia kerja nya..knkn?

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

bak kata ella.."orang yg memberi lebih baik dari yang menerima"...
apa kata sayang bagi kat b lak.. hahahah :D

shinnaz said... [Reply to Comments]

Mohd Haizi bin Mohd Khair : yelayelayela..orang tak bagi pape..!!benci!benci!benci!org beli sendiri la..

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

hahahaha......~lalalala~
(janji tue kota...tunggu jer ler yek)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

alahai..kat blog pun nak gaduh..gaduh kat umah dah la..hahaha...

p/s: shyna,kalau aku kan barang aku nak sumer aku beli sendiri xde pun meminta²..eeeeiii...x malu!

shinnaz said... [Reply to Comments]

gado² manja la..haha..tandenyer sayang..haha..

p/s: FYI saya tidak meminta..tapi telah di offer sendiri untuk di beri hadiah..so..apelagi..rezeki jangan ditolak..aminnn..

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

rozie: mmg nak bagi hadiah kt dier..:) barter trade :)

busyuksayang said... [Reply to Comments]

dinner kat ner tue dear...lama gler k.jue tak gi dinner tau...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

en haizi : baking isteri nampak..ehehe...k la tuh..

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

rozi:ye la shinaz n haizi kan suami isteri yg cumels..kene saling baking...hahaha

shinnaz said... [Reply to Comments]

k.ju: ala diner biase² jer..

ofis - Residence Hotel
TM - Dynasty Hotel

hehe..xcited gile nk pegi..lame tak jumpe kwn keje dolu²:)