Majlis Perjumpaan KPPA Dengan PA

Khamis lepas, 30hb April 2009..we all pergi satu Majlis nie..hehe..tak tahu ape motif die panggil semua PA..jumpe KPPA dengar amanat yang KPPA sampaikan..tapi yang pasti ala-ala celeb secretary la..haha..(tak bersyukur langsung taw..:p)


1st time aku pergi memandangkan aku pun baru je keje kt gov nie..aku pergi ber4 dengan ofizmate yang lain..kak iza..kak linda..kak rozi..n me..~haha..(diorang ni sume kene panggil kakak coz umo sume da melebihi aku..haha..even im look matured than diorang..haha) wuteva it iz..tu sume tak penting..yg penting??my hubby luv me so much!!~--->ade kene mengena ker?haha

stop merepek la shinnaz!!~

last year dapat invitation dari siapa tak tahu (tahu pergi jer..haha..) sempena secretaries week..di Hotel JW Marriot KL..Jumper Ning Baizura lagi..hehe..best gile suare die..thanx jugak pada shiape yang menginvite saya dan rakan..peacee~

Berbalik pada cite tadi..aku ni cam blur2 sket la..tak tahu motif die..hehe..adakah terlalu ramai PA sehinggakan kami semua dikumpul sedemikian rupe??atau kami perlu diberi amanat agar menyimpan rahsia bos-bos..?atau pun PA dapat bertemu sesama PA untuk bertukar pendapat??masuk akal juga..

Tapi thanx a lot to JPA sbb buat Majlis meraikan kami nie..tak tahula nk rase bangga?megah?heppy?sedih??o wut..jadi secretary..tapi yang pastinyer...sebagai PA aku rase aku mampu buat ape yang patut..selagi kudrat dan tenaga aku diperlukan dan mampu dilaksanakan aku akan buat!!!(semangat sangat~)

ape pun best bile sesekali dapat kua dari ofis..mish my job yg dulu..mm..saya selalu buat keputusan tanpa berfikir dan saya dengan mengaku pada diri sendiri bahawa saya seorang yang tidak bersyukur dengan ape yang saya telah dapat..dan kini Tuhan telah menarik semua kebahagian saya...--->boleh ker cakap mcm nie??:((

here pictas kak iza..kak linda..kak rozi..(diorang ni selalu mengaku muke cute..:p) and me..

..me and rosie..


...nurfaizah and roslinda..


p/s: FYI saya akan dapat bos baru..(umi saya kate..asik tukar bos saje..)adakah saya PA bermasalah atau bos saya bermasalah??dunno..


3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

fuyyoooo..CUNnye wanita di sebelah kamu itu..kim salam dier ek..

shinnaz said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : :p

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

hehehe..kak iza konon..mestila iza tu cute..