Perasaan Apa nie??

..tengah2 layan hindustan kn..
..tetibe je terpikir/berpikir..
..masuk dalam kepala serentak..
..agak2 kalo beli barang babe
(contoh mcm : kasut babe yg cumels..toys die..)
menjadi semangat ke kat orang tu nk mengandung..??<---soalan ape nie..haha
..sumtimes stress sgt..huhu..
..bile la nk ade babe nie..
..mungkin dengan ada anak..
..akan mengajar saya menjadi seorang wanita/perempuan yang matang ..
..mungkin..
..mungkin mengajar saya bagaimana mendidik/membesarkan anak-anak..
..saya teringin teman sekarang nie..sob..sob...


p/s: saya berasa bersalah dengan cousin and umi saya


15 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

takpe shinnaz..
benda ni bukan leh paksa2.
jangan stress ok!!
insyaallah.. one day..
kite nak anak yg berkualiti kan..
takpe.. sabar..

shyikin said... [Reply to Comments]

shinnaz dun worry dear...ur time will come...insyaAllah God's will ade rezki nti...sabar k =)

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

sabar la shinaz, jgn stress2...kene banyak berdoa...bak kate e, suh haizi banyak berselawat..

Anonymous said... [Reply to Comments]

sbr eh syg, msa nya akn tiba...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

mungkin ada hikmahnya di sebalik sumer ni..jgn mudah berputus asa..insyaAllah rezeki tu akan dtg jua..

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

kita sama shinnaz.. kak mel pun slalu terfikir alangkah bestnya ada baby..at least hari² kak mel akan bz melayan kerenah si kecil.takdelah sunyi..kenkadang rasa sunyi giler bila weekend pun hubby kena kerja..dahla isnin-jumaat masa terhad..

*sama-sama kita doa moga kita dikurniakan cahayamata yg comel,sihat dan sempurna ye..kalu dpt kembar lagi bestkan..*

shinnaz said... [Reply to Comments]

Mrs. K : hehe..semangat tol Kak K..hehe..nk tambah satu lagi ker?:p


shyikin : thanx ur support..sabar menunggu nie..

baBe_ieza : mm..akan ku suoh afta clear..haha..

Anonymous : jana ke nie??haha..tgh tunggu la nie..


ummiaqeef : tenkiu rozie..sedihla ckp mcm nie..:((

Mrs. Hakim : mmg best kak..kalo g shopping mesti singgah kt barang babe..

p/s: saya akan mendoakan biar dpt babe kembar..bestnyer..!

Anonymous said... [Reply to Comments]

AMIN...modah2an....
-b-

elna said... [Reply to Comments]

sabar shinaz akan tiba jua...janji ada usaha...doa yg penting...dula akak pun cam tu ...saya faham apa yang shinaz rasa skrang nie...memng tensen gila...tapi nak buat camana..itu semua keja tuhan...lagi2 situasi akak tak sama cam shinnaz...mcm semua tunjuk kearah akak yang salah..huhu sedih sgt...akak tak puas hati...so ajak husband gi sesama check..nak tahu who is problem....tapi usaha tangga kejayaan...man sometimes ego...one day akak ajak cara kg pulak....alhamdullilah rezeki tuhan nak bagi....tak lama tu akak dgr berita gembira....

busyuksayang said... [Reply to Comments]

k.jue tahu mcm mana perasaan itu...sabar ya syg...mmg bkn mudah...tapi shinnaz kena selalu ingat, rezeki itu terletak di tanganNya...kalau ya kataNya, maka dapatlah kita...tapi utk itu, kita perlukan kekuatan...hanya kekuatan yg dpt membuat kita terus menanti...insyaallah, sama2 la kita berdoa ya...

MRS. K said... [Reply to Comments]

shinnaz, jawab tagg!!!

shinnaz said... [Reply to Comments]

elna : tq kak..tu la tgh sba menunggu je nie..harap² adela tahun nie..hehe..

p/s: kn best pakai baju raya same2 ngn babe cumels..mesti cute..!!

shinnaz said... [Reply to Comments]

busyuksayang : urmm..thanx kak ju..semuga Allah beri rezeki kat saya tahun nie..:)frust bile tgk org lain mengandung..kite tak lagi..tapi takper..kalo k.ju leh sba..kite pun haruslah bersabar juga..knkn?tq

Anonymous said... [Reply to Comments]

dun wry k...shinnaz mude lg..ade mase nk berusaha bukan 'usaha' tu je ye ha ha...macam what elna said..pegi check berubat ke ape ke..jaga makan minum
want to share a story with u..this couple..5years usaha..year 6th pregnant..and guess what..dapat twin boy and girl...Allah Maha adil pada org yang berusaha dan bersabar k :> insyaAllah soon dear!

erin said... [Reply to Comments]

cinaz....! sabar, aku pon nk baby gak.. kita usaha sama2 ek...!
go shinnaz
go erin