Tag Islam dari Ieza

1) COPY gambar amal Islam di atas.
-done-


2) kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama

3) itu sahaja..senang dan mudah


-Award ni saya dapat dari Ieza (mak buyung MOT) haha..tenkiu yer cik Ieza..and saya nk tag kepada semua yang beragama Islam-


2 comments:

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

weh..aku suh bg kat 10 org...ko pemalas eyh..xlaksanakan dengan betol arahan aku...ke ko xde kawan ne?ahaks!!

shinnaz said... [Reply to Comments]

haha..1) malas..2) ramai je kawan tapi mereka semua tidak join blog nie..3)kalo tag pun kat ko..rosie..rosie tag balik kat ko ngn aku..pusing² situ..haha..