Anakku~

Cik Wafa Nafisha yang mata melentik sangat!

semalam pergi Alamanda cari prezen anak buah saya..Sabtu ni ada besday untuk Wafa Nafisha..nak beli barang baby kecik pun susah..orang tua punyer lagi la susahkan..sebab dah pandai memilih..haha..

pergi kat Anakku tengok baju..tengok die punye toys..best2!!tapi..mane satu nk beli..baju da selalu bagi..toys la pulak..tgh beli2..nampak benda nie..cumelsnyer..

simple kan??tapi cumels..

walaupun rege die boleh dapat baju saya/haizi..saya beli jugak..ga-un ni kain ala-ala kodroi gitu..haha..tak tahu motifnyer aper..simpan jela..tak pun bagi Wafa jer...hehe..due hadiah dah!


p/s: stress la..:(


12 comments:

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

baper banyak baju baby yg ko da beli..wat collection eyh..hehehhe bagus2...

shinnaz said... [Reply to Comments]

this one for my wafa nafisha..besday prezen..theme pink..hehe..

ibuhaikal said... [Reply to Comments]

cumelnya baju bby gurl nie..

shinnaz said... [Reply to Comments]

ibuhaikal : sebaik haikal lelaki..kalo tak..abes melaram la..xper..tunggu adik haikal..hehe..

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

so bolehla belikan utk baby gurl i....hehehe..kan same tarikh lahir ngan ko..kalo la...hahhaa

shinnaz said... [Reply to Comments]

kalo same mmg baby gurl tu cumels..haha..telebih sudah!! ko beranak je la dulu..haha

ibuhaikal said... [Reply to Comments]

tu la pasal..baju bby gurl banyak pilihan..lelaki kureng sikit..

alamakkk...tunggu adik aikal..heehee..lambat sikit laa kena tunggu aikal mucuk tu besa sikit..heeheehee

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

eleh..nak same macam ko la tuh perasan cumels..hahaha

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

shinnaz nak simpan baju tu utk bb gurl iza..alalalala..baiknye auntie shinnaz ni..

elna said... [Reply to Comments]

simpan jer la shinazz buat koleksi macam akak dulu suka beli kasut baby....comei sgt...skrang bila nak beli dah kena marah ngan en mulod...kasut baby dah belambak kat umah tu nak buat apa...suka ah kan..esok baby dah kuar boleh tukar2 kasut macam umi dia..baju biru kasut pun biru ah...baju kuning kasut pun kuning ah...kalau gi jln2 pakai macam spot sikit..kalau nak gi kenduri ke apa ker pakai yang smart sikit...yer tak...

busyuksayang said... [Reply to Comments]

comelnya...kak jue suka sgt pink skrg nie :D

shinnaz said... [Reply to Comments]

ibuhaikal : nd2 babe saing ngn orang..hehe..kalo ade rezeki sesame ar mengandung knkn?hehe..

p/s: rozi dan ieza sila ambil perhatian..korang 2nd baby saing ngn aku tau..hehe..


ummiaqeef : taklerh!!ni hadiah anak buah aku lew..untuk baby ieza lain la..

elna : tu la pasal kak..ingat nk simpan jer..tapi haizi cam rela tak rela jer..hehe..takut tunggu lagi lame..tapi mmg geram btl tgk baju/kasut baby..ingt nk beli jer..kalo ade rezeki boleh la pakai kn..kalo belum lagi..mane² kwn yang bersalin tu hadiah kn jer..hehe..kalo baby gurl mesti boleh melaram la..hehe..tgk mama la knkn..hehe..

busyksayang : entah² kak jua dpt baby gurl kot??sebab da suke ke pink² an nie..hehe..