kenapa dia lain?

wahhh..excited sungguh untuk buat entry nie..haha
saya pergi ke cafe..mcm biase untuk lunch..
hari ni berdua sahaja..dengan Kak A..
tau tak siapa yang saya nampak???
..Farid Kamil..
automatik saya senyum kat die..<--bole??
haha..ingt haizi shinnaz!!
dan die pula membalasnyer..hehe..
David Teoh pun ade..
tapikan..bile pulak la saya minat Farid Kamil..??
haha..takde kot..
but he looks soooooo
oooooooo handsome today la..
wahaha...
membuatkan saya gile kejap..haha..
dia senyum tak nampak gigi lagi sweet dari nampak gigi--> byk komen la..
kenapa dia lain di TV???

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*




FYI : saya tiada gambar dia di cafe..haha..sila percaya..


p/s: pas ni nk minat Farid Kamil la..haha.. saya bukan JAKUN! tetapi saya teruja..Sesungguhnya ramai lagi yang nampak dia..haha




12 comments:

erin said... [Reply to Comments]

biaser r artis, dlm tv lain kat luar die lain..!

busyuksayang said... [Reply to Comments]

nasib baik tak gi cafe hari nie...hehehe!!!

shinnaz said... [Reply to Comments]

erin : kat lua lagi ensem kn..teruja sampai skg nie..haha..

busyuksayang : hehe..tu la k.jue..takper sok turun lagi..hehe..mane tau org lain laks yg dtg..hehe

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ade shooting ke? hehe..

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

sayang.. b lagi ensem dari farid kamil kan?? hehehhe..

shinnaz said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : renew license kot..haha..tak pon roadtax..haha..kan kete david teoh mhl2..haha..ade kene mengena ker??

mohd haizi mohd khair : no comment..(jawapan nk artist!haha)urm..sayang bkn ensem..sayang cumels..hehe..blah la weh..haha


p/s: kepada pengomen yang lain..abaikan komen mohdhaizi..

ibuhaikal said... [Reply to Comments]

aduuhhh...ancemnya diaa..

::c i k d e a n y:: said... [Reply to Comments]

encem tp serabai ar die td...klu die shave jambang die kan ag encem..kan kan?haha..

shinnaz said... [Reply to Comments]

ibuhaikal : tu la pasal!!

cikdeany : die tak ensem tapi jambang die yg serabai tu macho knkn..haha..("ape la taste shinnaz ni" kata cikdeany dalam hati..) haha..

baBe_ieza said... [Reply to Comments]

ntah..aku rase kalo die shave n kemaskan cket rambut die, lagi ensem...

::c i k d e a n y:: said... [Reply to Comments]

pndai ko bace isi ati aku ni..haha..betui3x..sy sokong kak ieza..

shinnaz said... [Reply to Comments]

baBe_ieza & cikdeany : dush!dush!!oo..korang menyokong antara satu sama lain erh..!!