Obsessed

Seperti biasa..setiap Rabu/Khamis akan ada muvie baru yang keluar..
but lastweek tgk² juga kt GSC yang ada cerita nie..


erm..ada Beyonce..erm..best ker??
finally beli CD cetak rompak..haha..saya adalah penyokong setia CD cetak rompak..haha..:p
No Way!
kalau ada cite yang biasa²..means tengok sekali pastu boleh buang..
barula beli cetak rompak..haha..
erm..Obsessed boleh tahanla..
Story pasal husband and wife yang dihantui oleh seorang perempuan yang obses dengan suami dia..
Takut betul cerita nie..terkejut..neway 3 star for this muv
ie..



p/s: lagi satu saya tengok Ice Age 3..da 3 kali suda..~


5 comments:

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

dvd la syg..... :)

shinnaz said... [Reply to Comments]

eleh!biala:P

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

rse mcm dah lame gile tak tengok wayang. adeeeh. kene tunggu ryan bsr baru leh masuk panggung. heheh.

erin said... [Reply to Comments]

so what is the moral of story cinaz yang cute..?

shinnaz said... [Reply to Comments]

beuatiful disaster : betul..betul..tapi takyah tgk muvie pun takper coz rayyan mesti da best da..hehe

erin : cute..??memandai jer..hehe..moral of the story..wahai suamiku..jangan la dikau tergoda dengan wanita lain..ingatlah isterimu di rumah yang menanti kau pulang..haha..