Cookies

saya dapat emel and ada gamba nieh..wahhh!!cute sgt benda nie..even nampak mcm 18sx tapi siyesly tersangatla cute..and u knoe la zaman IT sekarang macam-macam boleh buat :)

i thought benda ni just for fun buttttt...dia memang ada!!hehe...

try this!! http://www.razzledazzlecookies.com

erm..benda ni da lama ke ade?? interesting tau..lain dari lain..
FYI, dalam website tu takde la gamba nie..hehe..tapi..gamba yang lagi cute mute!!jangan korang cari dahla yer..hikhik..google for more~

J.Lo ada, Angelina Jolie ada, Pasa Sendat ada..(-_-)

for babys

p/s: buat hantaran kahwin best kn??


2 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

shinnaz pun ade, yg pakai dot dot tu..hahaha..

shinnaz said... [Reply to Comments]

siyes...mmg lawa yang tuh..hehe..:p