Berbuka Puasa di Rumah Wah

Bulan puasa da nak habes da weh!!..tapi saya masih tidak pernah lagi berbuka sama-sama dengan nenek saya, Wah..Pity her tinggal sensorang..and I promiz nk balik berbuka sama-sama weekend nie..Alhamdulillah, saya dapat berbuka sama-sama even da hujung-hujung puasa..

Me and hubby teringin sangat nak makan nasi goreng yang Wah masak!!sangat sedap ok!..teringat masa saya dijaga oleh dia, setiap pagi ada je breakfast yang best-best!!Antaranya, nasi lemak, nasi goreng..memang tak dapat nk lupa..nasi goreng die mmg best!

Saya tak datang berdua sahaja tapi bawak pengiring..hehe..Umi, Kangah and Adah. Kebetulan nak beli barang hari raya so..habis buang duit terus ke sana buke puase sekali (-_-)

We all beli Ikan bakar, Ayam Golek, Popia Basah, Fresh Orange, Tembikai, Cempedak..and kek coklat..sedapnyerkn..kn??and Wah pulak masak Nasi Goreng, Sup Tulang ( my febret)~sgt sedap, Mee Soup, Daging Kicap, Ikan Masak Sambal, Sotong Sambal, Sayur Cendawan and bla..bla..

Selain tu, Pak Ndak, Achik and Mak Long bagi lauk tambahan lagi..Laksa, Mee Goreng Udang Besar and Ikan Masin Masak Lemak campur Nenas.. (panjang giler tajuk menu nie..hehe..)

Semuanyer sedap~


Ape pun selamat Hari Raya untuk Wah~


p/s: sedih sgt bile dapat berbuka sama-sama dengan Wah saya


2 comments:

busyuksayang said... [Reply to Comments]

nampak cam ada laksa jer..dappnya :D

shinnaz said... [Reply to Comments]

hehe..nampak sesaje..mmg ada sedap giler!!kalo kuah die pekat and ade cili api lagi sedap!

p/s: nk buke laksa la..kt mane sedap kat Putarajaya nie??