Raya - Muar & Batu Pahat, Johor ~ Part 2

Hoorreyyy!saya berjaya pujuk hubby untuk balik kampung saya di Batu Pahat raya pertama..hehe..petang tu juga balik!!sayang kat u!!(sambil cubit-cubit pipi dia)

Sedih giler ko! raya sorang-sorang even ade suami tercinta! tak sama kan raya dengan family sendiri??tapi due-due best!!(sayang tahun depan rumah b 1st ya?? :p)

Petang tu lenjan balik ke Johor, singgah di Muar untuk ke rumah Atuk Haizi..lama sudah tidak pergi ke sana. semua orang ada. meriah juga! sampai pun petang kan??so..balik afta maghrib..

Dalam pukul 10.0opm sampai kat Batu Pahat. 1st time Haizi raya di Batu Pahat. Esok tu we all dengan saudara mara konvoi ramai-ramai pergi rumah sedara..best giler!!

tak banyak gamba coz sangat sibuk beraya..ape yang pasti setiap kali pergi rumah orang beraya we all tak miss ambil gamba..haha..

contoh seperti di bawah:

- orange-orange gitu -


- part of my family -

p/s: banyak gamba lagi..tapi..(-_-,)


4 comments:

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

baju raya sama la!!

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

wah, ni penyokong zahid af2 ni. aah lah. rasa lain kan beraya dengan keluarga orang lain wpun tu keluarga mentua. ryn tahun lepas tak raya dengan keluarga sendiri. bila telefon menangis2 pdhal sebelum ni xpernah pun call menangis2. hehehe.

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

hidup zahid.. hehehehe...
ryn :.... ye ker macam tue?
syg :.... nanti thun depan warna apa?

shinnaz said... [Reply to Comments]

ryn : hehe...luv Zahid!hehe..biasala tu kan..rasanya semua orang yang berkahwin rasa mcm tuh..selama ni raya ngn family sendiri..once da kahwin kene raya dengan family lain pulak..of course terasa..tak banyak sikit pun ada..knkn??sapa setuju???


p/s: ryn anak manja la tuh..nanges² :p


mohdhaizi : haizi gemok mcm Zahid :p

p/s: tahun depan lite red, lite yellow, pink and tak pikir lagi satu.