Sepasang Baju Melayu Biru

alahai suami kesayangan saya ni tau..
saya ingatkan saya je yang susah nk cari baju..
tak sangka si dia mmg byk songeh!
"kain tak best la..mahal sangat la..panas la...apela.."
macam-macam da..
before this sibuk cari/beli kan baju raya saya...
tapi baju si dia tak beli-beli lagi..(-_-,)
Last-last beli je kat Alamanda..
we need baju melayu juga sebab..
nk hantar dobi untuk cuci dan iron..
for pagi raya tau..hehe..
tahu-tahu jela..bile da ramai-ramai di kampung..
kene tunggu turn nak gosok baju..
tak sanggup nak tunggu turn..(-_-,)


abaikan sepah-sepah tu yer??




p/s: gigih tau Haizi cuba baju raya...sampin bagai..hikhik


6 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

wah..kemain lg..tp nape membelakangi camera? hehe..

shinnaz said... [Reply to Comments]

hehe...husband sape la tuh??T_T kenapa??sebab belakang je slim..haha

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

bila sayang amik gambar b nie? hurmm...

dari blkg pun ensem nie..camner ni? :D

shinnaz said... [Reply to Comments]

haih!buat2 tanyer pulak!
dari belakang ensem tak semesti depan pun same..

p/s: ensem ker??pleaseee~

busyuksayang said... [Reply to Comments]

sama la hubby akak...beria dgn sampin bagai :D

shinnaz said... [Reply to Comments]

busyuksayang: mcm org dulu2 kn kak jue..nk sampin2..hehe..zmn skg kan simple mimple..hehe..tapi sebaik bole tahan..

p/s: tetibe puji suami sendiri