Tertinggal Kunci Rumah

erm..macam mana la boleh lupa tinggal kunci rumah kat ofiz..
sudahnya??tumpang rumah kawan..
rasanya kene sangkut kat leher biar tak lupa..T_T
apa pun thanx Rozie and hubby coz sudi tumpangkan saya
nah!bagi kat Rozie bunga nie..cantik knkn??

kalau tak duduk kat pondok sorang-sorang..(-_-,)
dalam 8.15pm baru saya balik..
kesian kan kacau Rozie sekeluarga
p/s: mata bengkak!


6 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

alalala..tiannye dia..dah la takut ngan hubby aku..mcm la si amin tu makan org..hehe..len kali gantung siap2 kunci tu ek..kakaka..

busyuksayang said... [Reply to Comments]

kenapa mata bengkak plak nie???

shinnaz said... [Reply to Comments]

ummiaqeef: sudi tak terima bunga tu??

busyuksayang : panjang ceritanya kak jue..tapi da surut da skg nie..T_T

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

aiyoo. kunci pun tinggal. hehehe. u same dgn i. kdg2 bende plgpenting pn leh tggl. hehe.

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

tq shinnaz..kalau ade yg real leh letak kat cofee table umah aku..hehe..

ibuhaikal said... [Reply to Comments]

haahaahaa..semuaorang takut ngan en amin si rozi tu..asal arrr?...pasal muka dia yang cam takde perasaan tu ke?..En amin si rozi tu memang cam gitu..