CD Miley


finally saya dapat salah satu dari wishlist saya..(-_-)
even tak berapa tak mahal tapi I suke ok!!
nak harapkan saya beli fikir 2,3 kali la..
kan boleh download kat internet sahaja..??
ni nak CD bagai..perlu ker??
last CD beli pun Maroon 5, 2006 dulu kot..bhahaha
thanx sayang (-_-)
rupa-rupanya nk buat suprize konon simpan dalam plastik..



saya da cakap, dia tak pandai nk surprize nie..
anyway tq babe!


p/s: nanti kita dengar sama-sama ya??


5 comments:

al jannah said... [Reply to Comments]

miley rock!! nway blh tlg burn kn x?? tp nk ost hannah montana the muvi jea, blh x dear??

shinnaz said... [Reply to Comments]

sowy dear, I tak beli yang Hannah Montana..nanti I cuba cari okey??

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

xjadi lol surprise.. sapa suh amik beg plastik tue.. selalunya b yg angkat.. uwaaa..... :( sob..sob..

shinnaz said... [Reply to Comments]

haha...like I said, jgn buangt suprize sbb I ade instinct!;p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

len kali wat2 la xtau..ape la shinnaz ni,x cover line langsung..