missing

lokasi : dalam bilik utama
mood : feeling sejuk sebab hujan

haizi tak ada..hantar my MIL pergi sumwhere..malas nak ikut..penat..so haizi pergi seorang sahaja..tak ada benda nak kacau..belek2 gambar..tiba-tiba..folder vacation to langawi 8-10 Jan 2009..

klik..klik..T___T
ingat-ingat balik..bestnyer..bile nak pergi holiday lagi??dekat-dkat pun boleh..time tu saya, hubby, jana and lili pergi langkawi..best-best!! saya tak suka pergi holiday berdua..tak tahu kenapa..kalau boleh and ada duit banyak nak angkut semua family+kawan-kawan pergi sama..baru meriah and bising.

tapak tangan saya nampak macam orang kurus punyer tangan knkn??

bile tengok gambar ni baru saya teringat jam saya..alamak! mana die?? (-_-,) jam ni la saya beli dengan duit gaji saya dan 1st watch dalam hidup saya..


p/s: miss my watch..but why now???



6 comments:

jana said... [Reply to Comments]

jam elle tue erk?? kt meru kot??
jom repeat g lgkwi bln 1... hehehe...

shinnaz said... [Reply to Comments]

yes!yes! jom..jom..next year la dear..eksited niehh:p

lien said... [Reply to Comments]

tlalu banyak sangat jam..pasal tu la..:Pdi

shinnaz said... [Reply to Comments]

lien: memandai je u nie..:P

busyuksayang said... [Reply to Comments]

masih simpan & pakai jam guess hadiah dari arwah abah & emak k.jue masa birthday 21 thn dulu :(

shinnaz said... [Reply to Comments]

busyuksayang : atleast kak jue ade kenangan and mesti kite syg kn jam tu kan..sgt beharga..:)