Notebook Accessories

entry saya sebelum ini story pasal noteboook oh! notebook!..well..manusia normal..di bagi betis nak peha (ceh!u cite macam u da dpt notebook knkn??) bhahaha..kalau dah ada notebook mesti ada beg knkn??kalau notebook lawa, beg takkan nak bawak yang kaler hitam mcm James Bond tu knkn??so..bile ada notebook dengan beg-beg yang lagi trendy! jadi macam ni?? cantikkan??


p/s: kalau ada bedazzle lagi best!!


6 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

beli..beli..jgn x beli..selagi x beli blog ko akan ade entry pasal ni jek..adeh..

shinnaz said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : haih!kate belog I..mesti la pasal wishlist I..byk lagi nieh..kene tapis!bhahaha..letak mane yang mmg nk je!!

busyuksayang said... [Reply to Comments]

no. 3 & no. 4 menawan hatiku jua :D

shinnaz said... [Reply to Comments]

buyuksayang : no. 3 paling best!!

erin said... [Reply to Comments]

amboi makcik ni..!trendy giler..!

shinnaz said... [Reply to Comments]

erin : woit!woit! berminat jer..berangan je nieh..dptnyer tak tahu la bile knkn..kenela kumpul dwet sikit2..bhaha..beli satu² T__T