Papadom

Boria best whatt!..even nampak mcm lain macam..bila tengok kat dalam Papadom terhibur juga jer..meriah ok!hehe..malam tadi I and hubby pergi tengok muvie di Alamanda seperti biasa. Muvie pilihan adalah Papadom. Pilihan lain Surrogates!mcm best juga. lain kali saja.


Papadom story about family, remaja, dan kasih sayang bapa (Saadom) kepada anak dia, MIASARA binti SAADOM (nama pun nk dekat-dekat papadom knkn??). Tak tahu la nak cerita macam mana..T__T



Die ada satu family, Saadom, Mun and MIA..Mun?? mama MIA..dia meninggal dunia eksiden..so..cerita dia pasal Saadom jaga MIA sampai besar. yang MIA pula nak kebebasan coz papa dia selalu ikut mana die pergi..coz worry dengan keselamatan MIA. remaja kan nk kan kebebasan..so papa MIA sanggup buat/ikut MIA sampai ke U. tu jer..yang lain-lain tengok kat muvie..best!kelakar giler!cerita Afdlin memang mcm tuh (-_-)

Sedih pun ada tau dalam citer nie..ade ker erh bapa mcm ni kt Malaysia sekarang ni??agak rimas juga..tapi melihat kerisauan dia kat anak dia rasa macam terharu jer. I start nanges je..darl hubby da ejek-ejek I..(-_-,).. saya seorang perempuan yang sensitif ok! terus I tak jadi nak nanges! bha..ha..ha..

Tapi siyes cerita die memang kelakar dan sedih. or maybe saya je tengok cerita genre komedi tapi menangis??? biar betul?? lagi satu..tengah-tengah layan cerita papadom boleh tak saya minta kat darl hubby nak makan nasi kandar??pengaruh betul la.


| Papadom | GSC Alamanda | 7.3opm | 8 Oct 2009| 4.5 star |


p/s: nak pergi Pulau Pinang la..


3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ko mmg cpt terpengaruh..hehe...

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

jom syg...akhir tahun gi sana..:) alang2 pi kedah, kita pi penang gak noo.. kita pi carik papadom..

shinnaz said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : tapi papadom dia memang sedap gile ok!

mohdhaizi : okesh!;p