2012


selama ni dok menunggula bile nak kuar 2012 nie..(-_-') so..2012 released on 12 November 2009..semalam..and kenapa dia tak buat 21 Disember 2009 macam dia jangka tarikh bencana tu??satu persoalan..tehehe..

saya ambil muvie 6.35pm..sampai di Alamanda dalam pukul 6.0opm..hujan lebat..tak selesa sikit..dengan baju batiknya..hujan lagi..sigh~

saya dapat tote bag!!cumelsnye colour hijau!!dengan beli set large combo meals (popcorn and 2 soft drinks) saya dapat tote bag tu..ade payung, tapi tak nak la..mcm ape je hujan-hujan pakai payung ade kartun Meatballs tu..mesti org pandang semacam sahaja..;p ~

orang kata 2012 tu macam hari kiamat??betul ker??mane la diorang tahu yer..sebab hari tu pun kita tak tahu bile..well, manusia suka tau nak meramal tarikh-tarikh nie..yang pastinya suatu hari nanti..(erm..da cukup ke amalan yang byk tertinggal nk di bawa nanti)(-_-,)

cerita 2012 ni mengisahkan seorang warga India dapat tahu bahawa akan berlaku gempa bumi dalam beberapa tahun lagi so, dia bagitahu kawan die, Dr Hemesly mcm mana menangani bencana alam ni..so, US bina satu kapal besar untuk rakyat diorang berlindung. tapi diorang tak bagitahu pun..takut rakyat panik..(ape aku cite nieh)..so..macam-macam la berlaku..takut ok!lagi-lagi saya tak pandai berenang..(ala kalau tau pun sempat ke ko nak berenang knkn???)

ape pun kalau terjadi betul2 of course la takut kan..walaupun byk tak logik..uolls bayangkan..dalam keadaan gempa bumi, tsunami besar ade ker talian nk berhubung?? mula-mula takde talian, so internet, telefon mestila tak dpt gune..tetibe pergi kat satu tempat..ade pulak..erm..wutevala!

so..untuk saya review for this muvie just 4 star sahaja.

p/s: Knowing much betterla!lagi real!





4 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

wahh..sayang!!! good comments.. tq 4watchin' with me..!!

jana said... [Reply to Comments]

blh la cite nie... xblh blah oke, bilik cntek dlm kpl....cm dlm hotel da rsanya...

..nOj.. said... [Reply to Comments]

salam terjah sis... brani nye tgk cite ni... ai takut gile nk pg tgk... mcm takut kn hari kiamat tu... gile omputih mende gini pn brani wat memain

shinnaz said... [Reply to Comments]

Haizi : same2..mane ade org comment ape2..:p

Jana : tau takper..kata omputih..ending mesti nak menang..ko bayangkan la..dgn kapal nyer..alahai..last2 aku jgk yg kene tipu g tgk sape suoh..hahaha

Noj : hi..salam perkenalan..:)
berani tak berani nk tgk..coz tak pernah miss hot muvie..tehhehe..omputih..semua benda mengatasi segalanya..cewah!:)