Besh nyer jadi Baby Rina

29 Nov 2009, Ahad

hari ni majlis buaian baby Rina..comel giler..asik tido jer..teeehee..ok..baby Rina adalah anak sedara saya yang baru 2 bln kot..(-_-)


cumels knkn??

tengah cuti lame ni ade majlis keluarga ok juga knkn?? mmg sangat bosan cuti kali ni..dapat juga la jumpa saudara mara dari jauh dan dekat..Selamat hari Raya Aidiladha untuk semua.

the buaian sangatla seronok ok!jap!

masa i kecik-kecik tak ada pun Umi buat??huh!

the best part iz masa baby patut kene pusing 3x time org tengah marhaban and I pun follow..bole??bhahaha..i juz bawa dulang (beras kunyit, air kelapa, air beras and daun pandan hiris kecik-kecik) untuk org marhaban gunting rambut baby Rina. sepatutnya tak payahla..tapi ambil berkat sekali..so..pening-pening ok!

time ustazah tu potong rambut baby Rina and doakan dia rasa macam sayu jer..mcm nak nangis pula..tapi over la kn, mama Rina pun tak nangis, takkan auntie shinnaz nak nangis pula..bhahaha..i semakin mendapat aura menjadi seorang mama..teeeheeejap!

gamba i pegang dulang pun ada...teeehee..

dari tepi sahaja..ok??

picta lain adalah seperti berikut :

me and baby Rina


event planner majlis buaian baby Rina


kakak Rina

Syuhada, Fynaz, Saya, Shafiqa (kakak baby Rina), and Jana


Mama Rina



me and Azwaliza and Haizi Rani (host tv3)

team marhaban


p/s: suka cium baby Rina..putih gilerr!



6 comments:

jana said... [Reply to Comments]

smpi ati xamk gmba aku pegang bakul... menci la...

shinnaz said... [Reply to Comments]

hehehe...ade..nti aku bagi ko..ngn bakul2 sekali..tehhehhe..:p

♥Miz Fieza♥ said... [Reply to Comments]

wah cantik giler dia punya buaian..cam pelamin kawin pun adeer huhuhu....

shinnaz said... [Reply to Comments]

hahaha...tu la kn..cantik..sume cantik!

D'NiES said... [Reply to Comments]

cantik gile la pelamin dia..pelamin kawin kiterpun tak mcm ni..hehehee

shinnaz said... [Reply to Comments]

D'NiES : tulah..sume org puji pelamin..puan punyer belog takde sape nk puji..uwwwaarrgghhh..

jgn kata kak anis, pelamin kite lagi la simple mimple..boleh pulak bdk kecik nie pelamin cantik2..huhu