Levis


this weekend ada kenduri, so Haizi nak cari jeans..
we decided pergi Alamanda untuk beli jeans..


saya nak jugak..saya nak jugak..(-_-,)

tapi tak dapat pon..huh!
butttttttttttt...
i got this..:)


*



*



*



*



*



*



*



*




this one for me -luv it~


p/s: tak paham laki I, orang lain yang kawin..die pulak sibuk ber'jeans'..




8 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

psssttt... ape isi dalam?

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

dah lame x beli jeans ni..mau gak soping selai tp ntah bile..haha..

p/s : my hubby slalu bising kalau i ckp nak beli jeans lg..hish..kalau beli dia punye xpe pulak..ceh!

mama_auni said... [Reply to Comments]

aik..tgh2 bulan boleh beli jeans lg..

shinnaz said... [Reply to Comments]

MRS.K : hahaha..tak lain tak bukan handbeg. the biggest handbag I ever had!hahahah...

ummiaqeef : aku pun same..beli pun da buruk baru tukar..tapi lawa-lawa gak jeans die smlm..aku tak pernah gune Levis..Haizi je nak lebih..hahaha..

mama_auni : hahahha..Haizi da gaji la..haruslah die kerek sket ngn aku..hahaha

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

bestnyer dapat handbag. oh. kena tunggu next year baru boleh beli handbag baru. sigh!

shinnaz said... [Reply to Comments]

ryn..u kan baru je beli handbag kt Singapore??ok la tuh..:)

busyuksayang said... [Reply to Comments]

last beli jeans pun maternity punya...rindu nak pakai my Guess & DP jeans...ntah bleh muat lg ntah tak..hahaha!!!

p/s : wah!! bestnya dpt hb baru...k.jue nak kena cari diaper bag pas nie...no more hb dah :D

al jana said... [Reply to Comments]

hehhee... nie yg rsa nk show off jg nie....