Marrybrown, Nilai

Rabu, 5 Nov 2009

go to Nilai cari curtain baru 4 our room..sebelum ni guna yang masa kawin sahaja..nak tukar mood pula..tehee...bercadang da lama nak beli curtain tapi memikirkan ongkosnya pun ala-ala..diamkan jerla..(-_-")

kenapa pergi Nilai??sebab murah kot..tak mampu la nak beli kt Kamdar/SSF/Elyza..mahal sangat!(-_-")

tengah bercuti rehat nie..saya and Haizi decided untuk kemas rumah. since Jun saya tak sempat nak kemas betul-betul..sapu-sapu mcm tu jer..tehehe...(tak sempat??buat ape jela ko shinnaz!)

tak planning pun nak ke Nilai..disebabkan bilik saya ade 2 panel dan 1 panel tinggkap..mcm susah pula nak dptkan 1 panel tingkap tu..selalu org buat 2 panel..aduhh...rumah kuaters nie..around 3.3opm pergi Nilai..and sampai dalam pukul 4.oopm kot..tak hengat..

da beli-beli sume bagai..lapar la..and teringat hari tu ada nampak MarryBrown..so..nk try la..tak pernah mkn MB..giler jakun betul..excited sgt..bhahah...(spt kanak-kanak dapat gula2..teheehe..)berpusing-pusing juga la nak mencari MB..

me order set chicken and Haizi pun order benda yang sama..yang menarik kat MB ni..die ada compact disc..so..sambil makan boleh layan lagu..bhahaha..macam org dulu-dulu jer..masuk duit..pastu dgr lagu..bahaha..

and...suprize sgt kat dalam fast food restaurant ade ATM machine..bhahaha...mesti ade kes nk beli takde duit..so..MB provide ATM machine..:p



ATM (Bank Rakyat) adn compact disc

and..saya makan dalam ala-ala taman juga..bhaha..Haizi la nk duduk kat situ...tak pernah duduk atas buaian..bole??layan kan aja..not sure sume MB konsep die macam ini atau di Nilai sahaja..teruja ok!


p/s: mlm ni pergi tengok Pisau Cukur!


7 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

MB kat south city pun ade buaian..

busyuksayang said... [Reply to Comments]

MB kat banting pun ada buaian...i like...tp kat LCCT tak de la :D

p/s : try set nasi lemak dia...sedappp tau!!!

shinnaz said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : siyes..ingatkan MB Nilai saje-saje buat..sgt menarik..bhahaha..

busyuksayang : byk jugak erk MB ni..kt sne ada..kt sini ada..

p/s: kat Nilai ayam je ade stock..yang lain..belum msk..bole??:( nextime

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

nak lagu no 23-04 :)

Mohd Haizi bin Mohd Khair said... [Reply to Comments]

btw.. nasib baek fried chicken dia MB lagi best compared dengan A&W... :)

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

sampai sekarang tak pernah sampai lagi ke nilai tu.. asyik dok lalu kat h/way tu tapi tak juga singgah2... teringin sgt nk pegi situ.. hehe..

shinnaz said... [Reply to Comments]

pearl'EJ : ala..kedai die biase2 jer..tehehe...Ej beli curtain kat SSF la..rumah da lawa dah..tehehe..tapi kalau nak singgah ape salanyer..:)

Mohd Haizi : erm..Rihanna...:p