Tiada Motif

hari Isnin memang hari yang biasa-biasa sahaja..dala malas nak pergi kerja,
malas nak buat kerja rumah, tak nak masak, tak nak basuh kain...
cerita kt tv pun enta apa-apa..selain Awan Dania.

tapi Awan Dania semalam tak best jer..bosan jer..(-_-')

lepas makan ayam kampung, sect. 7@Bangi..pergi klinik check tekak.
sebab perit betul nak telan air liur..kene buang kat sink...
kalau telan jadi sakit..(-_-,)..so far doc kata undercontrol lagi..
cuma ada infection yang membuatkan saya cough+phlegm+flu..
tapi tak demam-demam juga.adehhh..saya jarang demam yang lama..
tapi kerap kene nite fever!time tu nk selubung ngn blanket jer..

lepas ambil ubat yang banyak dan entah apa-apa..
oh! tak lupa juga doc ada bagi vitamin untuk saya coz saya sangat letih untuk 6,7 hari kebelakangan ini. dunno why..doc suspect pregnant..oh!??nehee..neheee...[sigh]~

saya tengok drama (rindu bertasbih, TV3) together with makan roti gardenia yang tak sedap and milo free sugar! (kenapa yer saya beli milo yang takde gula??) (-_-')

Rindu Bertasbih saya tengok da separuh cerita. tapi still boleh catch up la die punye jalan cerita. well, cerita melayu. easy! Saya bukan nak merendah-rendakkan cerita melayu, tetapi jalan ceritanya saya boleh tahu ending dia.

kenapa yer cerita melayu suka ending yang tak happy, sedih..??penat-penat la saya ingat diorang akan bahagia..selepas sacrifice mcm-mcm..suami dia pulak mati....pening-pening..tak happy langsung cerita macam tuh..bhahaha

p/s: CSI NY da habes..so..mlm ni pun boring..




4 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

aku pon tgk citer tuh..tp ade skip kejap , pastu tgk ending die camtuh..laki die mati lak..xbest tol..

shinnaz said... [Reply to Comments]

hah..aku da ckp da..aku ingt die baik2 la ngn laki die..pastu boleh pulak laki die mati..ending sampai diorang bahagian sudah..hihs!geram!

busyuksayang said... [Reply to Comments]

k.jue skrg dok tido awal sesaje...mmg tak dan nak tgk tv :D

shinnaz said... [Reply to Comments]

takper..takper..dikecualikan..teheheh..tapi kalao kak jue tgk cite tu..mcm penat2 tunggu jer..huhu..