Journey to The North

Last friday saya and family pergi menghantar niece Haizi, Ashraf kahwin di Sg. Petani, Kedah. pagi-pagi da gerak pergi ke rumah BIL untuk berkumpul. view di rumah dia sangat cantik!!me liiikkeee!

1st my picta- bgn awal so muka adalah sembap

KL Tower- cantik giloos!

dalam pukul 9.30 pagi pergi Sg. Petani and singgah di RnR mana entah (oi! Shinnaz..ko singgah RnR pun nak cerita ker??) untuk makan buah. kat situ macam nak beli semua buah yang ada. cantik je dia susun buah..bhahaha boley??

pose juga ok kat kedai buah..bhahaha..

dalam pukul 11.3o weolls dah sampai di Kuala Sepetang makan Mee Udang..besau-besau udang dia..erm..biase je actually tapi bila dah orang semua cakap sedap, fresh, besar and of coursela I teruja kan?? kt Pasar Putrajaya pun ada..huhu..(-_-)

Kuala Sepetang ni dekat mana entah! tapi pekerja dia ade pakai baju kedai tu..
(zoom kalau nampak)

yummy~


0 comments: