Mahu Pulang

ok saya mahu pulang..bye-bye Penang. bulan 3 saya datang lagi T__T check-out pukul 9.30am and jalan-jalan kejap. nak pergi Bt. Feringgi..salah jalan lalu Balik Pulau and round satu pulau. gila jauh!lalu bandar kejap je sampai. (-_-,) nanges lagi coz sesat.

di pujuk dengan makan nasi kandar.


jumpa adik Azran, ex housemate Haizi. Azril, thanx you. (-_-)

lepas tu terus balik..lalu jambatan Penang, tak ambil gamba coz nanti mil/fil pelik pula ngan perangai menantu sikit-sikit nak bergambar. photographer no hal T___T

singah di Kuala Sepetang lagi untuk jumpa Tok Su (atok Haizi, muda lagi). lunch lagi di rumah d'olls..thanx you..rosak program diet..btw, berat da turun 1kg..weeehuuu (-_-) pastu balik and beli buah, jambu jeruk..cari ciku dah tak jual. bengang!


Jammed teruk and banyak gila. banyak sebab banyak kali stop!sigh~ gerak dari Kuala Sepetang pukul 3.30pm sampai almost 8.3opm.. good! hantar MIL/FIL rumah BIL di KL..tengah malan gitu baru sampai Putrajaya. Welcome Home Shinnaz & Haizi.


sekian 8 entry fasal Kedah/Penang. thanx you!


2 comments:

Sharina & Azlan said... [Reply to Comments]

bestnya g jln2 kt penang..

shinnaz said... [Reply to Comments]

jalan-jalan ok la..nk shopping takde la..hehe...