Padang Kota Lama

ada sedikit salah faham..saya belum pregnant lagi yer..bila saya pakai baju ni, d'olls ingt saya pregnant..belum lagi setakat ini yer. sudah terjawap semua jawapan T__T baju itu adalah size M. bila basuh dia mengembang..bhahaha..dah beli..saya pakai je terus (-_-')


malam di Penang saya dinner di Padang Kota Lama, tengok Awan Dania dia makan sotong bakar (katanya la) kat situ. so, malam tu nak makan sotong bakar la juga. pergi sana dalam pukul 9pm..tak jauh sangat la dari hotel.

saya kempunan sangat coz saya ingat sotong bakar mcm sotong kita bakar kat sini..means kat KL/Selangor. kat Penang sotong bakar dia adalah sotong kering bakar. my frens cakap sotong bakar yang saya nak tu chinese style punya. (-_-,) frust gilosss!


makan laksa pun sedap kat KL/Selangor lagi kot..maybe ada yang sedap tapi tak tahu nak pilih kedai mana coz kebanyakan jual benda yang sama. my FIL makan kerang rebus. itu je ok T__T. side order adalah char keow teow. udang besar 2 ekor, rm 8 (-_-)


sebelum balik singgah beli jeruk..umi kirim..1kg Rm 12/1o..


habis makan balik hotel..so sleepy..esok nak gerak pagi-pagi..nak balik tak sabar nak balik T__T


0 comments: