The Princess and The Frog


wink*wink*

semalam lepas habis kerja saya terus pergi ke GSC,Alamanda nk tengok muvie nie..teruja sebab saya ingat macam Enchanted. tapi mmg kartun betul la..T__T saya tengok jam 5.3opm punya muvie..ramai gilosss..cuti sekolah kot kan??Khamis semalam banyak juga cerita baru released like Santau muvie, The Princess and The Frog, Storm Warrior and Zombie apa entah.

saya sempat buat dua kali marathon jer..bhahaha..

5.30pm - The Princess and The Frog

cerita dia pasal Tiana kena sumpahan menjadi katak bila dia terpaksa mencium Naveen (prince) yang menjadi katak juga. finally nak berubah jadi manusia seperti biasa yang pernah saya dengar since keci lagi adalah kiss..weeehuuu..me loiiikeee..teehee..-_-' sebelum tu macam-macam la terjadi dalam cerita tu..

macam budak-budak kan saya??ohhh!!!

cerita dia mmg sesuai untuk kanak-kanak saya rasa. saya jer memandai nak tengok..huhu..not bad la..3.5 star for TPTF ( The Princess and The Frog)..sian Haizi kene layan juga..saya tak puas hati la kalau tak dapat tengok..so layan je la sayang yer..!-_-

Next saya tengok Santau pula..



p/s: siapa suka Britney Fantasy Midnite??


0 comments: