Vistana@Penang

at Penag, weolls stay di Vistana. nak cari lokasi hotel pun payah..(-_-,) nak menanges kejap sebab pusing2 tak jumpa lagi..sigh~

tapi best di penang, banyak sangat shopping mall..teeehhee...me loooiiikke! next vacation bulan 3 ini, pergi situ jer..ada Queensbay Mall,Perangin Mall and etc..almost 1hour baru jumpa..adeehh!

weolls dapat suite room- feeling honeymoon



the hotel sangatla best!!!thanx to Zack coz my room deluxe sahaja and telah di upgrade menjadi suite room atas jasa baik Zack, staf TMpoint Menara. teeehheee..suka!

sampai pun da petang, so..ingat nak hi-tea kat kedai mamak..tapi my fil tak larat nak jalan..pity him..so..we decided hi-tea kt hotel sahaja.

me mkn fish and chips tapi ada satu insiden yang loya betul!fillet fish dia dah lama and berbau. saya minta tukar..bukan cerewet tapi fish and chips dia agak mahal and saya tak dapat servis yang tak sepatutnya..so, saya tukarla..kalau kedai biasa..lantak p la..


fish and chips

saya order Nasi goreng kampung (tekak melayu ok!)

ayam dia juga mengalami nasib yang sama dengan fillet fish tadi..erm..semua tolak tepi..layan teh tarik sahaja..!Sedap~

naik bilik and teringat-ingat teh tarik tadi..order lagi plus dengan banana boat.

shinnaz : "b..nk order banana boat boleh??"
haizi : erm..banana boat tu yang main kt laut tuh..kt PD tuh..
shinnaz : ???? bukan la..banana boat = banana split la..(siot je laki i taw)
haizi : bhahahahahha..




2 comments:

busyuksayang said... [Reply to Comments]

mmg best kan penang...tambah2 dah ada hrc :D

kalo nak tau, kat penang la k.jue jumpa hubby...tmpt jatuh lg dikenang, inikan pula tmpt kita jatuh cinta...teringin sgt nak gi sana la :)

shinnaz said... [Reply to Comments]

wahhhh!!!mmg best!hari tu lalu jer..bawa FIL?MIL..hehe..tak g la situ..cane leh jumpe tuh..hehe tapi crowded sgt la penang tu..fenin sket..