Adnan Sempit


semalam adalah hari ber'sosial' bersama Haizi bhahaha...weolls tengok Adnan Sempit.. hehe.. setelah lama menunggu..akhirnya...

ohh!ya..saya menonton muvie bersama Rozie and Amin. teheheh...

ingatkan cerita dia macam cerita Remp-It..tidak sama sekali..cerita ni adalah kelakar... cerita yang biasa tetapi menarik utk ditonton coz dia kelakar. tapi tak la kelakar sangat. hahaha... Adnan Sempit ni bukan cerita pasal aksi motor or apa..cuma kisah Adnan, si rempit jatuh hati dengan Nadia( Intan Ladyana). ok la kan...menarik juga T__T.

handsome nya Sam kan??lalalala~ 3.5 star untuk Adnan Sempit. best..best!


4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

pada aku lite2 je citer ni..ok la..lawak..hehe..sedih time dia marah nan mase party tu..frustnye nan..cian..sudahnye org tu jgk tlg dia dlm kesusahan kan??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

betul2..jgn sombong..nti takde spe nk tlg....:)

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

iskk aku baru nak gi tgk!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

pegi la..layan jgk la..tapi bese jer..hehehe...