Case 39 and Tooth Fairy again!


hari Khamis, saya pergi tengok Tooth Fairy and The Spy next Door lagi! Hari Sabtu saya tengok Adnan Sempit lagi. hari Ahad saya tengok case 39 and Tooth Fairy lagi lagi lagi!

bha ha ha


case 39 macam Orphan muvie. tapi lagi ngeri and seram. macam tengok cerita hantu. well, saya ditemani oleh Haizi. and of course dia pun seram nak tengok muvie ni. T__T

case 39 ni pasal seorang budak yang dilaporkan kene dera so, Emily ( Renee Zellweger) telah datang ke rumah tersebut untuk siasat. budak perempuan, Lily tu weird sangat. termasuk family dia.


geram sangat tengok mak bapak dia yang tak mo mengaku pukul anak! dah tu nak bakar Lily dalam oven, tapi nasib baik Emily tu sempat sampai selamat kan Lily.


ok!ok!tak tahu la nak cerita, yang pasti. Lily tu jahat ok!dia bukan bdk yang baik. family dia takut sangat dengan dia. sebab die ada kuasa baca fikiran orang. if d'olls tak ikut apa dia nak sumhting akan berlaku!

serius ngeri giloss (for me) muvie nie. Best untuk di tonton. pliss..!tengok tau..4 star.


p/s: psiko giloss Lily tuh!


0 comments: