Fun at The Peak 2010








fuhh...lega rasanya bila weekend terisi dengan sumthing yang happy, excited and bla..bla..bla..T__T saya, Haizi, and adik-adik saya and my cousin, kak yatie, jana, fatiah, rafie and u-lek pergi Genting. last year saya ada pergi juga. (wah!tiap-tiap tahun pulak ko nk ke sana Shinnaz??)

kali ni saya pergi dengan bus..serius penat..dun know apa yang penat..my hubby cakap "seronok naik bus, dapat naik cable car, saving money and bla..bla.."

eleh!cakap jerla..tak mau drive..bluek!

me and co gerak ke KLS dalam pukul 9am. ohh!!buat sandwich tuna and telur..bha ha ha..lately suka nak bawak bekal sandwich T__T bus gerak dalam pukul 1oam. sekejapan sahaja sampai di tempak cable car. around 45mins?? bus bawa jgn cakap lah!takut tak turun balik je..tapi nasib baik apa-apa pun semuanya selamat pergi dan selamat sampai.aminn..

macam biasa, pergi Genting main games jer lah. 1st time naik spinner. gila takot woh!hahaha...masa selebihnya banyak habis di makanan..wahuahaha...weolss makan pizza(-_-) apa pun layan the picta di atas lah...

p/s: RM35/person KLS- Genting (skyway+ outdoor games)



2 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

mane gambar ko yg tgh makan tu? hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

wah..keterujaan rozie tgk aku makan..well...hahaha..sila ke FB..search shinnaz ahmad rasid..im sure ade kat situ...:p