Haizi sila start pening T__T

serius dalam kepala hotak saya asik nak berjalan jer..shinnaz plis la menabung ($_$) plis!plis!.. simpan duit buat rumah ker?? beli kereta ker?? pergi umrah ker??(-_-') haih! while i'm free and tiada kids lagi why not I pergi berlibur dengan darlins Haizi kan?? T__T

saya kecik-kecik tak penah pergi macam ini (-_-,) bestnyakan kalau dapat berehat macam ini. tak pernah terfikir ada cara lain untuk berjalan. asik naik kereta, plane! sekali sekala nak juga macam ini..

wink* wink*

berangan sudah!


p/s: google for more! star cruises


love you


12 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bestnye.sesekali leh la melabur kat kami 3 beranak bawak g holiday skali ek..hahaha...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : boleh..boleh..boleh..blah!:p tak mampu lagi nak pergi sini..tapi teringin nak pergi..T__T berangan jer dulu.

h a i z i said... [Reply to Comments]

wah...baru discuss semalam terus post.. wahahaha... ;)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mohd Haizi : bluek..berangan jer dulu..tak reti bace erh..:p

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

betul ckp awk tu.. pe kata lum ada baby ni kita pergi holiday dan bermanja²an..kira pulun habis la dgn hubby kitakan.. hurm,saya sokong 101%..heheh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs Hakim : orang lain dok bizi ngn anak..i nk bizi ape??hehe..takper sesiapa tiada anak mane tau g holiday tetibe bawak balik anak..hahaha..tetibe balik holiday org bwk haizi/shinnaz junior..hehehe..

al jana said... [Reply to Comments]

feelin2 pisau cukur... dr mna nk cruise.. dr plbhn klang ke tasik ptrajaya?? teringat kt sampan arwah atuk... ngeeeeeeeeee..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

oke..i fazura u maya karin..hahaha

dr pelabuhan la..kawan aku naik pegi singapore..bestnyer..tak terasa naik kapal pun..mcm kt daratan jer..tapikan ko bygkan mcm titanic..tak pasal2 aku mati kt situ..dala tak reti swimming. nanti nak suoh anak aku g class swimming..mesti comel!hahaha..aku penah naik..atuk bwk round..best!

fynaz said... [Reply to Comments]

aku pon pnah naik atok bwk!
rindu atok.. :(

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

erm..takmo ar cite psl tuh..nanti adik nak bukak cite pondok!kangah sila blah..hahaha

al jana said... [Reply to Comments]

aku tau cite yg mna...heheheh.. nie yg nk jd setan nie...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jana and fynaz : sila diam la wehh!