Kuching III

kan saya cakap nak pergi Pasar Satok kan??actually saya nak pergi Sariken..dengar-dengar tempat tu best sangat nak shopping. tapi takde siapa nak bawak ke sana. cost juga kalau nak pergi sana. pergi balik Rm 150.0o. belum shopping lagi..($__$)

pening..pening...(-_-")

so....we decided memang tak pergi coz orang kata dia macam Wang Kelian, Padang Besar. ohhh! sebab tu saya pergi pasar Satok coz di sana pun ada benda saya nak.macam pasar tani tapi dia di Satok. tehehe...mmg tujuan mencari ikan terubuk masin sahaja.

pukul 10 da settle shopping ikan terubuk and terus balik hotel. nak pergi rumah Kalsum..

we are ready!

pukul 11 am weolls da turun and bergerak ke rumah Kalsum..van pun dah tunggu..

weolls naik van ini.


before jumpa pengantin weolls gamba-gamba dulu- group photo

lawa sangat Kalsum kan??theme dia pink purple..but more to purple lah!(-_-)

1st kenduri di Sarawak ini, pukul 11/12 tu macam da lengang tau. mcm weolss ni orang terakhir pula..hehehe..and of course makanan dia sangat berbeza. tapi sodappp!!(tengah lapar)



and di atas meja penuh dengan pinggan. no space untuk letak pinggan nasi nak makan..hehe..memang mewah makanan. paling best terubuk masin la. and dessert dia 1st time saya tengok!and best! (gamba di atas colour oren tu dessert dia buah di peram dgn asam boi)

sebab da banyak sangat lauk kan. diorang angkat pakai ni jer..senang!banyak!and mudah!


and before balik weolss sempat posing-posing depan kereta hias pengantin.


daaa...XOXO~


2 comments:

al jana said... [Reply to Comments]

adakah 150rm tue utk sorg??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

erm..tak satu kete jer..:)