New Year Eve

sepatutnya malam 31 Dis 2009 malam yang best utk saya coz nak balik Meru, and makan-makan. tetapi..tersilap langkah pergi makan BK di Alamanda and konon nak cari kasut/bag. da pusing-pusing teringat nak makan bisekut..(siyes!terliur gila nak makan biskut padahal baru makan BK) cari hadiah kahwin for Ashraf.

di kaunter dah rasa da bdn macam kene bite!gatal gilosss!tapi tak garu la..kang orang ingat tak mandi pula..T__T yes!mmg tak mandi..balik kerja terus pergi Alamanda dengan ummiaqeef & mama_auni. Haizi jumpa saya disana and terus dinner BK tu lah!

tiba-tiba..

saya rasa macam darah tu menyirap dari bawah ke atas. 1st time kene. badan saya jadi panas. kalah orang demam. tapi dalam badan jelah. dah start pening and thirsty!terus call Haizi, "Jom balik!alergic" saya cakap. on d way to kereta saya da macam tak kena..panas gila..tak rasa aircond Alamanda tu. ambil kertas kipas laju-laju.

muka bengkak macam orang kena sengat tebuan!siyes..bkn rupa saya!merah padam and panas sgt!!panassssss..satu badan kena. omg!

Haizi : jom pergi klinik!lain kali bawak ubat..berapa kali nak pesan..! and bla..bla..bla..

saya biarkan dia bebel sorang-sorang..malas nak layan.

dalam hati "kalau haku bawak ubat takla jadi macam ni sayang oii!"

well, girls suka tukar-tukar beg, and mesti ada benda yang 'tertinggal'..betul tak?saya tak terkecuali!

sampai kat klinik. Haizi da menonong je masuk. konon la tu nak tulis apa-apa patut. saya jalan..jalan..jalan..jalan macam orang mabuk. pening, loya betul-betul dpn pintu klinik dunia jadi gelap gelita..cewah!macam novel pulak..bhaha. pengsan kot..

YES! 1st time rasa pengsan sepanjang hidup I!

2 injection doc bagi and felt so sleepy! and tak larat nak bangun doc suruh duduk dalam wheel chair.

1st time duduk kt situ. betul sakit nie..T__T

ok fine malu nak keluar sebenarnya. sebab muka yang buruk bertambah buruk!tima tu la kt klinik ramai orang. patutnya pakai sunglasses kan??even takde matahari pun..ade aku kisah??haha..


balik tidur and bangun pukul 3.3opg..makan-makan..tgk The Dark Night sambung tido balik. bangun 1pm. Good Shinnaz!



Motif story ini : nak beli sunglasses and baju sejuk!






2 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

buleh tak nam betulkan ayat tu sikit: "2 injection doc bagi and felt so sleepy! and tak larat nak bangun doc suruh duduk dalam wheel chair."
mana ada org dok dlm wheel chair yang? atas ok larh. har har har... - Ira

Shinnaz said... [Reply to Comments]

Ira : hahahaha..nampak sangat sakit sampai skg kn..:p