Senarai Tugas

when you asked me if my boss free tomorrow..I said "yes, free. no meeting for tomorrow"

when i asked him back
"what meeting he should attend?? "

he said "adalah.."
wth dia jawab macam tu?????

I'm PA man!salah satu senarai tugas saya menjaga diari bos.



p/s: ingat I kepochi sangat ker nak tau sume..I ambil tahu pasal bos I jer..kata PA.




9 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

dia nak wat meeting antara dia ngan bos ko je kot..personal..hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mungkin lah...malas nak layan orang macam tu..apepun i 17 jer..bha ha ha

cacah said... [Reply to Comments]

huhuhu....

cakap ngn dia mana bleh adalah adalah... kalau gitu tak yah appointment la..

hiii.... sabar je...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

cacah : hye cacah...i think dia terus buat surat and budget my boss akan dtg. tak suka taw org macam tuh..(-_-,)

h a i z i said... [Reply to Comments]

lenkali cakap kat dia camnie :
"tuan/en/cik/puan/ : sory encik.. adalah2 xmain ya....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MHMK : so main ape??wuteva..??huhuhuhu..benci taw..sob..sob..sob

al jana said... [Reply to Comments]

hehehehhehe, xpya lyn org cmtu...

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

gelenyarnye... getis.. hahaha. lenkali ckp jer "owh adalah ke? ada aku kesah??"

belleshoppingboutique said... [Reply to Comments]

jana : tak nak layan cane..orang-orang iut berada di sekeliling..

Mrs. Hakim : wah..tibe2 jadi azwan ali tau..cak!cak!cak!..hahaha...