The Spy Next Door


friday nite saya dengan Haizi pergi tengok muvie nie..biasala...weekend di Putrajaya..bosanla..sebaik my mom cooming...walllah~

(terbayang-bayang masakan umi) T__T

of course la cerita Jackie banyak aksi kan??kan???... tapi best sgt! The Spy Next Door story pasal seorang agen perisik dengan anak-anak girlfren dia. so, banyak cerita macam mana dia nak merapatkan diri dengan anak-anak gf dia. ambil hati lah! budak kecil tu comel sangat!!!and cara die settle case perisikan beliau...sangat kelakar hokey!

sesuai untuk ditonton oleh semua lapisan masyarakatttt (trademark CACA). simple muvie, funny and sebab Jackie yang berlakon I give 4 star for this muvie. tengok tau!!best!



6 comments:

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

nyesal tak tengok citer nih. adnan sempit tu citer biasa je.. not as i expected..

Sharina said... [Reply to Comments]

i pun da tengok citer nih..best!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Baby Tiger : memang biasa jer..tapi ada lawak yg boley gelak jgk la kan..hehehe...tp kn..sume orang kata best gila..tak pahamlah! T__T

Sharina : Paranormal da tengok??:)

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

you know what, shinnaz.

setiap kali ryn nak beli dvd mesti tgk blog shinnaz dulu. haha. buat rujukan. nak beli cerita apa.

thanks. hehe.

h a i z i said... [Reply to Comments]

waa..can be movie commentator lol..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Ryn : erh..kdg2 i pun tak betul..jgn la rujuk sgt..hehehe..

MHMK : u la penasihat! bluek!