Tooth Fairy


saya ada course di JPM 3 hari ni..so...saya sangat enjoy dgn course tuh! saya pergi dengan mama_auni. and last day..i means today..course tu habis awal..around 1.3opm..balik awallll..weolls decided untuk bersosial and tengok muvie..weeehheee...T_T


Tooth Fairy!


saya rasa The Game Plan is much..much..much better and funny! Tooth Fairy pun ok and funny juga tapi macam nak gelak tu tak sampai..bhahaha..boleh ker macam tuh?? apapun mmg enjoy tgk muvie nie..

i loiiikkkee Dwayne Johnson a.k.a The Rocx!I like his teeth!!!putih beseri!


Tooth Fairy story about the guy (Derek) yang tidak percaya pasal fairy tale. The kids percaya bila gigi d'olls patah, Tooth Fairy akan ambil and tinggal kan 1 dollar bawah bantal d'olls. Derek tidak percaya and dia telah di 'summons' oleh geng tooth fairy (dunno nak call apa) and dikenakan denda. denda dia kene ambil gigi the kids untuk di bawa ke tooth fairy lands setiap malam. so, macam-macam insiden happen disebabkan dia tidak percaya yang tooth fairy mmg wujud!and...


u wanna more???


watch urself..bhahaha...4 star for Tooth Fairy (-_-)



7 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

teringat mase iklan muvie ni dlm panggung mase kite tgk adnan sempit tu..korang beriya gelak..haha..

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

owh my 2nd hero... comel gitu ada sayap.. mcm nak pegi tengok jer.. nak pegi wayang ker dvd pirate jek ek?? opssss...

** 1st hero adalah mr. hubbylah,mana leh rampas takhta..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : erk..yer ker..aku tak gelak kuat sgt la..haizi yang alwiz over!

Mrs. Hakim : hehehe...comel tau die ni kak mel..mase wrestling tu tak minat pun..mase belako ni..alahai...best! tgk wyg la best!pastu beli dvd pirate!hehehe...

** gila The Rock nk rampas takhta hubby kak mel..tak pasai2..:p

mama_auni said... [Reply to Comments]

hehehe..memg best...i like juge gigi die yg putih..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : hehe...ieza kan gelak kan..terkekek² sgt!!..gilos..lenkali kite tgk citer valentine day tu weh..bln 2..bln 2..

Anonymous said... [Reply to Comments]

agak kureng ckt cite nie... xbesh kn?? heroin pn cm xjd jea...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Anon : ur name?? heroin dia tua jer..T__T