BenCinta

saya telah di tagged oleh Mrs. K gila lama baru nak sedar yang saya kene tagged. "Kak K. rajin nau update belog. tak sempat baca yang lama dah kua yang baru..tehehhe" its ok. i liiiikkkkeee ur belog! T__T anyway TQSM! kali ni saya di tagged pasal mase zaman bencinta. wahhh!benci tapi cinta..camner tuh?? tehehheeh...love u Haizi gemok

me and Haizi @ Alamanda


Soklan 1
1st time jumper ur hubby bila & kat mana
- Dec 2006 di Bilik Interview TMPoint Petaling Jaya. dia intebiu I. T__T

soklan 2
love at 1st sight??
- nope!entah ke bape entah..wahahhaha...(sayang kalau orang tagged you, you jawap I yang pertama taw..:P)

soklan 3
who is he when the 1st time u met him?
- my intieviewer :) miss that time!

soklan 4
how long it takes him 2 ask u out 4 a date?
- lama gila!hanta emel bagai kt frenster and afta 2 months baru saya jawap!nasib lah kan. sape suoh hantar emel!nyampah taw!afta I update latest picta baru Haizi berani ajak saya keluar. kenapa erh?? (sayang!ko jawap yang ni)

soklan 5
1st place dating?
- Stesen Komuter Subang! and tengok wayang!Mr Bean Holiday!

soklan 6
how he proposed?
- tak ingatlah..dia bawa saya jumpa family dia and ayah Haizi terus nak engaged! tak tahu time tu tunang ngn Haizi or ayah dia..bha ha ha...

soklan 7
special date with ur hubby?
- 1 Jun 2008 - married

soklan 8
what is about him that u love so much?
- soft spoken and sebab Haizi tak handsome!bha ha ha

soklan 9
what is abt him that u wish he could change?
- apa erk..saya kot yang kene ubah..Haizi ok jer!T__T

soklan 10
u will lose ur mind & crack ur head when he??
- if dia ada perempuan lain selain saya!kejam tak??tak kot!

soklan 11
u will smile thru ur eyes the whole day when he?
- spend more money for me..!materialistic sungguh!

soklan 12
my love toward hubby is as big as....
- sebesar shopping complexs yang paling besar di dunia!!!kat mana yer??

nak tagged Haizi lah!jawap yer sayang and plis..plis...soklan no. 2!ambil perhatian di situ..tehhhee..T__T




0 comments: