chalo beteh!

saya adalah sangat cepat terpengaruh bha ha ha..


kenapa? owh!baru-baru ini Jana, my cousin ada bagi tahu yang dia pergi tengok muvie hindustan. dia kata best!ada SRK! okey..kenapa nak bagi tahu saya??nak kena Jana Ikan Buntal tuh..huh!


neehii..nehii...I tak minat Hindustan sangat butt..i luve their songs, baju and dance! arts. saya tak pernah terpikir saya akan tengok hindustan kt cinema. serius! beli VCD sudahhh..bha ha ha..


cause saya adalah seorang yang suka mengalir air mata bila saya tengok cerita sedih!touching..sob..sob..(-__-,) nvm! Haizi suka dok gelak kalau I nangis tengok muvie/tv. what his problem ha?? bweks :p


I pernah tengok sekali sahaja..itupun tengok ramai-ramai. tiada tujuan kalau saya pergi tengok sorang-sorang. saya tengok K3G. time tu afta SPM or di Kolej kott...meleleh air mata. sedih gila. sebaik bukan I sorang. ramai-ramai nanges nieh!hehehehe..fuhhh...lega!


and semalam, disebabkan terpengaruh sekali lagi. I and Fynaz, my sista pergi TGV, Sunway Pyramid(SP) semata-mata nak tengok My Name Is Khan. sekali lagi kan terpengaruh. padahal haku tak tahu pun ada cite hindustan baru..T__T


saya try Cineplex Damansara, penuh...!and nak pergi sana of course jammed! GSC memang tak ambil Hindustan. TGV pun ada di SP and area Penang sahaja. so, saya try and try nak juga pergi coz darl Haizi tiada. so, haruslah bersosial..bha ha ha..


finally!!saya dapat dua tiket!!!! awal pun awal lah..so SP sangat lengang and macam boleh lari-lari jer dalam tuh..my muvie 11.30am.FULL! I dah prepared tisu dah. manalah tahu sedih nanti..heheheh

mmg sedih!belum apa-apa lagi saya dah nak nanges..sedih...SRK autism!gila hensem taw! cerita adalah sangat lama..dari 11.20am - 2.3opm!kematu duduk situ dengan seats TGV mmg hampeh!GSC jugak wow!


My Name is Khan story pasal SRK adalah seorang OKU. sangat comel okey SRK..hehehe..and dia suka Kajol, janda anak satu yang kerja saloon! bila terjadinya kejadian 11/9 orang Islam di Amerika tersisih dan dianggap pengganas. Anak Kajol mati akibat disisihkan oleh kawan sekolah dia. so Kajol menyesal kahwin dengan SRK yang Islam ni. macam-macam cara SRK buat untuk buktikan yang dia bukan pengganas. i think muvie ni pasal love, sacrifice, negara and agama. tontona umum!sedih gila muvie nie..pergilah tengok..plis...bawa tisu tau..(-__-,)







2 comments:

al jana cantek said... [Reply to Comments]

cumels kn.... ^_^.... btw, aku x nanges oke!!!!!!!!!!!!! kajol ada lah sgt lawa.... :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

erm..yela..i trust you...tapi boleh caye ker..


p/s: blah la weh!