Holiday Trip to Cameroh Highlands (CH) - Part I

Last weekend adalah weekend yang best! thanx to Haizi, Umi, Kangah, Adah, K.No and Abg Midon for join me pergi ke CH. T__T

family trip la konon! percutian yang tidak dirancang!tehhee..

actually, saya and semua di atas kene pergi Bagan Lalang or PD untuk Family Day Takis Wariqissalam dan disebabkan beberapa perkara it was CANCELLED!huh! so, me decided bawa my family pergi CH. 2nd time saya pergi after kahwin. 1st dulu honeymoon.

dah tak sesejuk 1st saya pergi tuh..(-_-)

disebabkan saya pergi last minit hotel/apartment pun last minit. time tu CH ada visit from Sultan Pahang. so agak penuh hotel and apartment. if ada pun not worth it! Rm 40o++/nite. wth! soo..soo..expensive!so?? no TM Resort lagi tapi saya suka TM Resort..sebab best!!!..harganya pun berpatutan!!Rm 70/nite.

weolls stayed kat sini T__T




RM350.0o/ nite. memuaskan dan berbaloi-baloi! ada 3 bilik and 2 extra katil dekat hall juga. more 10 persons boleh masuk! boleh masak. dapur ada, sink ada, kettle ade, microwave ada, toaster ada and plis!plis!plis! view this for more PrimaVilla





4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

cantiknye aprtment ni..len kali leh g sini..hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mmg cantik weh..nti g CH, duk sini..rege pun ok!..

al jana cantek said... [Reply to Comments]

smpi ati xajak... i majuk k!!

shinnaz said... [Reply to Comments]

jana : blah lah ko!