Holiday Trip to Cameron Highlands (CH) - Part III

Serius malasnya nak update belog. One thing yang buat saya post entry every day is..
Saya berfikir one day saya akan ada anak, or anak-anak and akan jadi tua. So, saya nak story apa saya dah lalui dalam hidup saya. Saya nak anak-anak saya baca! Saya nak dia tahu ayah diorang bagi saya beg, purse, jam, shopping, celebration our anniversary, besday, saya nak dia tahu mama dia pernah berfoya-foya, tak kemas rumah, asik tengok movie, and morrrrrrrrrreeeeeee. T__T Its all about us, me and Haizi. Tak lupa juga my family T__T
ok tu mukadimah tujuan mengapa belog saya diwujudkan. Hahaha..

untuk peminat setia belog saya, Mohd Haizi Mohd Khair thanx for sudi baca belog saya setiap hari. He admit yang dia suka apa yang saya cerita. For me, he is very sporting husband and gud friend!
(yang ni pula mukadimah puji suami sendiri )bha ha ha..




Ok sambung cerita CH.

Hari kedua di CH, weolls pergi strobery park. 2 last year saya ada datang sini juga. Tempat dia sangatlah tersorok. Camna lah weolls boleh jumpa erk?? T__T credit to my driver, Haizi. (wah!laki I panggil driver..takper..ni driver paling saya sayang :p)

Dah kata pergi CH nak makan stroberi, ape lagi..sikit-sikit stroberi chocolate, stroberi whipped cream..yang ni ala-ala starbucks taw..hahaha..makan waffle stroberi, ice blended stroberi..sundae cup stroberi..yang ni ala-ala Mc D! Pergi CH pun tujuan nak beli fresh vege. Wtp??? (kangah!sila terjemahkan) mcm kat bawah tak da sayur. Hape-hape entah!ni idea umi lah ni!hehehehe..




Ok dah melantak semua and berhabis duit makan ala-ala cafe tuh...weolls pergi kebun teh! Tak beli teh pon sebab yang 2 tahun lepas punyer pun ade lagi. Berbalut lagi..hahahaha...anyone nak??? Juz minum teh sahaja. Feeling rumah tepi kebun teh. (-_-) afta minum weolls gerak turun ke bawah. Nak balik esok nak kerja.

me with the driver..mesar gitew :p


wafa nafisha


see!my sista and Ashraf turun ke kebun teh!so tiny!!

Tapi.....






4 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

utk anak2 kita bc nanti... they will proud of u... I luv u syg!!! :*

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

i try..promise..:)XOXO

al jana cun said... [Reply to Comments]

so sweet.... ank2 korg eh, bkn korg yg sweet :P

shinnaz said... [Reply to Comments]

jana : aku delete ko..:p

p/s: weolls mmg cute..tu pasal anak i nanti cute mcm i..hahahhaa...mati perasan lah aku nti..hahah